31 de maig de 2020 31/5/20

L'ecoparc mòbil se situarà al Port de Sagunt i Almardà els pròxims dies

L'ecoparc mòbil se situarà al Port de Sagunt i Almardà els pròxims dies - (foto 1)
  • Hui, divendres 3 de gener, estarà situat a la platja del Port de Sagunt al costat de la Creu Roja i dissabte, 4 de gener, en l'avinguda de Corinto, de 8.30 a 13.30 hores

La Societat Anònima de Gestió (SAG) informa que els pròxims dies l'ecoparc mòbil se situarà en diferents zones de la ciutat. Concretament, hui, divendres 3 de gener, l'ecoparc romandrà a la platja del Port de Sagunt, al costat de la Creu Roja, i dissabte, 4 de gener en la d’Almardà, exactament en l'avinguda Corint. L'horari per a depositar els residus en l'ecoparc mòbil serà de 8.30 a 13.30 hores. A més, a Almardà se situarà un contenidor per a depositar poda.

La setmana següent, l'ecoparc mòbil s’ubicarà en diferents zones de la ciutat en el mateix horari. Dimarts, 7 de gener, se situarà en l'encreuament del carrer del Cid amb l'avinguda Camp de Morvedre; el divendres, 10 de gener, al carrer Vent de Gregal, al costat del camp de futbol Mare Nostrum; i el dissabte, 11 de gener, en el camí Sant Roc, on també se situarà un contenidor per a depositar poda. A més, dimecres i dijous, dies de mercat a Sagunt i al Port de Sagunt respectivament, l’ecoparc mòbil tornarà a la seua ubicació habitual de cada nucli (Sagunt, enfront de la seu d’UGT; el Port de Sagunt, plaça 1 de Maig).

Des de la SAG es recorda que l'ecoparc mòbil ha d'utilitzar-se per a depositar quantitats reduïdes de residus tals com piles, medicaments, xicotets electrodomèstics, olis, bateries, paper-cartó, plàstics, roba, envasos, xicotets utensilis, etc.

En zones d’Almardà i alguns punts de muntanya, se situa segons planificació un contenidor de poda al costat de l’eco mòbil per a facilitar el seu depòsit a la ciutadania.

Per a depositar quantitats més voluminoses, o les mateixes que es poden depositar en l'ecoparc mòbil, la ciutadania té a la seua disposició l'ecoparc fix, situat al carrer Benjamí Franklin (Polígon Industrial Sepes), obert de dimarts a dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores i els diumenges i festius de 9 a 14 hores.

De la mateixa manera, la SAG disposa d'un servici de retirada d’utensilis domiciliària per al qual qualsevol resident pot fer-ne ús telefonant al 96 268 37 85 o a través del formulari de la pàgina web.

Pujar