16 de gener de 2021 16/1/21

L'Àrea d'Activitat Física i Salut de Sagunt anima a participar en el repte de gravar-se mentre es fa esport

L'Àrea d'Activitat Física i Salut de Sagunt anima a participar en el repte de gravar-se mentre es fa esport - (foto 1)
  • Esta proposta consistix a gravar-se fent exercici a casa durant 20 segons per a crear un vídeo grupal que es compartirà en les xarxes socials

L'Àrea d'Activitat Física i Salut, de l'Ajuntament de Sagunt, anima la ciutadania a participar en el repte ‘El gimnàs a casa’. Esta activitat, que al·ludix a la moda de filmar-se i difondre el vídeo en xarxes, consistix a gravar-se fent esport durant 20 segons per a crear de manera col·lectiva un vídeo participatiu.

D'esta manera, amb el repte d'esta setmana, l'Àrea d'Activitat Física i Salut proposa que totes les persones realitzen una activitat esportiva en este context de confinament, on es lluita contra el coronavirus. Així que, amb este motiu anima a la població a gravar-se mentre fa exercici (del tipus que siga) i enviar el vídeo a l'adreça electrònica actividadfisica@aytosagunto.es. El termini per a fer l'enviament és fins al dimarts, 21 d'abril, a les 22 hores. Les seues xarxes socials són Actividad Física Ayuntamiento de Sagunto, en Facebook; Actividad Física y Salud Ayuntamiento de Sagunto, en el canal de Youtube i @actividadfisicaaytosagunto, en Instagram.

Esta és una de les activitats que realitza la Regidoria d'Esports durant la situació de crisi sanitària, ja que esta àrea oferix sessions diàries d'entrenament en les seues xarxes socials per a realitzar activitat física a casa.

Pujar