4 d’agost de 2020 4/8/20

L'Ajuntament de Sagunt felicita els clubs esportius locals que han aconseguit ascendir de categoria

L'Ajuntament de Sagunt felicita els clubs esportius locals que han aconseguit ascendir de categoria - (foto 1)
  • Entre els clubs de la localitat que han aconseguit ascendir, es troben el BM Morvedre, el CBF Puerto de Sagunto i el CF Mare Nostrum

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt felicita els clubs esportius locals que han aconseguit ascendir de categoria - (foto 2)
L'Ajuntament de Sagunt felicita els clubs esportius locals que han aconseguit ascendir de categoria - (foto 3)

L'Ajuntament de Sagunt ha volgut donar l'enhorabona als clubs esportius locals que enguany han aconseguit ascendir de categoria en les seues respectives disciplines. En este sentit, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha agraït i felicitat l'esforç per aconseguir este èxit, «no sols per l'equip i el club, sinó també per la ciutat i el nostre esport en general. El nostre esport destaca per ser divers i hui podem comprovar-lo, esports com l'handbol, futbol, o bàsquet, tant femení com masculí han promocionat de categoria, sens dubte una mostra de la riquesa esportiva de la ciutat».

En primer lloc, el Balonmano Morvedre, jugarà la pròxima temporada en la Liga Guerreras de Balonmano, la màxima competició a nivell nacional després d'haver-se alçat amb el títol de campiones del grup C de la DH Plata femenina. Per la seua banda el Club Baloncesto Femenino Puerto de Sagunto abandona la categoria Autonòmica en haver aconseguit una plaça per a jugar en Primera Nacional durant la pròxima campanya. També, el Club de Futbol Mare Nostrum jugarà en Primera Regional la pròxima temporada 2020/2021 després d'haver quedat segon classificat en la categoria de Segona Regional.

«Els ascensos aconseguits diuen molt de les ganes que, tant els entrenadors com els jugadors i les jugadores, han demostrat durant tota la temporada. Per això, moltes felicitats i esperem poder continuar sumant èxits en la temporada que ve» ha agregat l'alcalde.

El regidor d'Esports, Javier Raro, ha assenyalat que és una gran notícia, «hem viscut uns últims mesos complicats de crisi sanitària i veure com els nostres clubs esportius van aconseguint els seus èxits malgrat que haja sigut una temporada una mica especial és molt satisfactori per a l'Ajuntament i per a la regidoria d'Esports. L'ajuntament fa un gran esforç en l'esport de la nostra ciutat, en instal·lacions, en subvencions i a tractar als clubs de la millor manera possible. Que estos aconseguisquen els seus objectius, ens ompli de satisfacció».

Pujar