elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt col·labora en l'organització de la xarrada sobre incendis forestals del pròxim dissabte

L'Ajuntament de Sagunt col·labora en l'organització de la xarrada sobre incendis forestals del pròxim dissabte
  • La xarrada tindrà lloc a les 11 hores en el Club Social Bonilles i hi haurà activitats infantils per a les i els més xicotets

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt col·labora en l'organització de la xarrada sobre incendis forestals del pròxim dissabte - (foto 2)

L'Ajuntament de Sagunt col·labora juntament amb la Generalitat Valenciana i l'empresa VIELCA Medi Ambient en l'organització de la xarrada sobre prevenció d'incendis #StopAlFoc que tindrà lloc dissabte que ve, 23 d'octubre, a les 11 hores en el Club Social Bonilles (Camí de Romeu, Núm. 121 A, Sagunt). La conferència girarà al voltant dels incendis urbà-forestals que es puguen produir, de les seues conseqüències i de com evitar-los. Durant la jornada també hi haurà activitats relacionades amb la temàtica per als xiquets i xiquetes que assistisquen.

L'alcalde de Sagunt i regidor de Medi Ambient, Darío Moreno, ha explicat que esta xarrada està oberta a tota la societat, però que està dedicada principalment a aquella part de la ciutadania que viu en urbanitzacions allunyades del centre urbà: «Continuem treballant amb altres administracions, en este cas en l'àmbit dels incendis forestals, i el fem amb una xarrada, específicament i dissenyada per a urbanitzacions que són zones del nostre municipi que es veuen especialment afectades per eixe risc d'incendi forestal».

Darío Moreno ha incidit en la importància de fer una correcta difusió des de les administracions: «És necessari parlar sobre esta potencial situació i sobre què poder fer en cas que es produïsca un incendi forestal. Recentment també hem dut a terme una campanya de neteja i desbrossament de muntanyes conjuntament amb la Diputació per a minimitzar eixos riscos d'incendi i en eixa línia continuarem, perquè lamentablement és un dels riscos, no sols mediambientals, sinó també personals, que tenim a la nostra ciutat».

Pujar