8 d’agost de 2020 8/8/20

L'Ajuntament de Sagunt amplia els punts municipals del wifi ciutadà

L'Ajuntament de Sagunt amplia els punts municipals del wifi ciutadà - (foto 1)
  • Algunes de les noves zones del SaguntWifi són les oficines de Turisme, el Museu Via del Pòrtic, els pavellons esportius René Marigil, José Veral, OVNI i altres instal·lacions

L'Ajuntament de Sagunt posa en coneixement de la ciutadania que amplia els punts municipals del servici gratuït SaguntWifi. El Servici Municipal d'Informàtica i Comunicacions finalitza la segona fase de l'ampliació del servici del wifi ciutadà i oferix a la població nous espais en el municipi perquè les persones interessades puguen utilitzar-lo lliurement.

En concret estos nous espais són les oficines de Turisme de Sagunt i el Port de Sagunt; el Museu Via del Pòrtic; els pavellons esportius René Marigil; José Veral, OVNI, el pavelló de bàsquet del Poliesportiu Municipal (internuclis), situat al costat de la sala de musculació i la piscina internuclis. Estos nous espais se sumen als espais ja disponibles, com són les biblioteques municipals, les oficines del SAIC, el Casal Jove, el Palau Municipal, el Centre Cívic, la Tinència d'Alcaldia, Camí Reial, el Centre Cultural Mario Monreal i la Casa de Cultura del Port de Sagunt.

El Servici Municipal d'Informàtica i Comunicacions (SMIC) informa que des de qualsevol punt on estiga accessible el servici SaguntWiFi, els nous subscriptors podran donar-se d'alta indicant el seu número de telèfon, on rebran la seua credencial d'accés. Així mateix, el departament detalla que per a conéixer totes les ubicacions on està disponible el servici #SaguntWiFi les persones poden preguntar-li a l'assistent virtual #KARINA o visitar el lloc web municipal: http://www.aytosagunto.es/es-es/laciudad/utilidades/paginas/sagunt_wifi.aspx

El regidor de Noves Tecnologies, Pepe Gil, ha explicat que un dels objectius des de fa uns mesos era ampliar el nombre de punts wifi que es posen al servici de la ciutadania. A més, ha concretat que ja s'han implantat els sistemes de SaguntWifi en les oficines de Turisme, els museus i els pavellons esportius. «Més endavant emprendrem l'ampliació en espais públics que en estos moments tenen deficiències en este servei», ha afirmat Gil.

D'altra banda, el delegat ha emfatitzat que «un dels espais que sens dubte ha d'incorporar SaguntWifi és el Centre Cultural d’Almardà Voro Alandí, ja que per dificultats tècniques amb l'accessibilitat de la fibra òptica no va poder instal·lar-se». No obstant això, Gil ha destacat que d'ací a poc temps es farà una inversió perquè Almardà puga disposar també de SaguntWifi.

Pujar