elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament aborda amb la Direcció General de Formació Professional les inversions que requereix l'IES Eduardo Merello

L'Ajuntament aborda amb la Direcció General de Formació Professional les inversions que requereix l'IES Eduardo Merello
  • L'alcalde, Darío Moreno, el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, i el director del centre educatiu s'han reunit este matí amb el director general, Manuel Gomicia

L'Ajuntament de Sagunt treballa en la millora de les instal·lacions de l'IES Eduardo Merello de Port de Sagunt. Així es desprén de la reunió que han mantingut este matí l'alcalde, Darío Moreno, i el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, amb el director general de Formació Professional, Manuel Gomicia, i amb el director de l'institut per a tractar sobre les inversions que requereix el centre educatiu.

Segons ha indicat el primer edil, les necessitats de l'institut van des d'equipaments fins a infraestructures i millores en les pròpies instal·lacions «perquè continue sent un centre al màxim nivell» i puga «prestar el millor servei a la comunitat educativa».

«Ara que cada vegada tenim més a prop la finalització de l'IES número 5 és important que comencem a parlar d'eixa reorganització necessària dels recursos educatius i, alhora, també d'eixes inversions que són imprescindibles per al centre i que no es poden demorar més», ha manifestat Moreno.

En este sentit, el primer edil ha anunciat que des de l'Ajuntament es continuarà «treballant en eixes reivindicacions i pressionant» a la Conselleria d'Educació perquè l'IES Eduardo Merello «compte amb els millors recursos i puga prestar el millor servei» a la ciutat i a la Comunitat Valenciana.

 

Pujar