elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una furgoneta destrossa una desena de cotxes a Sagunt mentre perseguia una dona

Una furgoneta destrossa una desena de cotxes a Sagunt mentre perseguia una dona
  • El conductor va dir que estava perseguint la seua parella, després d'haver comés un robatori

MÉS FOTOS
Una furgoneta destrossa una desena de cotxes a Sagunt mentre perseguia una dona - (foto 2)
Una furgoneta destrossa una desena de cotxes a Sagunt mentre perseguia una dona - (foto 3)

Agents de la Policia Local de Sagunt van detindre ahir un home i un menor en dos sucesos diferents. Passades les 22 hores, un home originari de Móstoles va ser detingut després que una telefonada alertara la Policia Local que en l’avinguda Sants de la Pedra, una furgoneta estava perseguint una dona que se n’havia baixat. La persecució era a gran velocitat, per diferents carrers en dirección prohibida, posant en perill la resta de vehicles i els vianants. De fet, va produir danys de diversa consideració a 14 vehicles aparcats en el carrer dels Horts. Els agents van trobar la furgoneta aparcada en l’avinguda Sants de la Pedra i el conductor, en veure els agents, va baixar i va fugir a peu fins a l’avinguda Doctor Palos, on va ser detingut per una altra patrulla.

En l’interior de la furgoneta, els agents trobaren gran quantitat de maquinària técnica professional i productes d’alimentació de gran valor, que el conductor no va poder justificar. Des del Cos Nacional de Policia (CNP), van informar que s’acabava de produir un robatori amb força dins d’un vehicle al carrer dels Horts el material del qual coincidía en part al trobat en l’interior de la furgoneta. També van informar que este home tenia nombrosos antecedents per causes similars.

A més, l’intervingueren sustàncies estupefaents que portava damunt, per la qual cosa se’l va sancionar i, també, alçaren acta per incompliment de l’horari de toc de queda. Respecte a la dona, que no va aparéixer, el detingut va declarar que era la seua parella i que havien discutit i per eixe motiu va baixar de la furgoneta i se n’anà corrent. En acabar l’actuació, el agents de la Policia Local el portaren a la comissaria del CNP.

Per altra banda, durant la vesprada d’ahir, en el carrer Alcalà Galiano amb el carrer Barcelona, una patrulla va observar un ciclomotor que de forma temerària realitzava un avançament. Els agents li feren senyals lluminosos i acústics perquè es detinguera però el conductor no en va fer cas i va accelerar i fugir de forma temerària, sense respectar semàfors i conduint contra direcció. Després va ser interceptat en la plaça Ibèrica i va intentar fugir a peu, però va ser detingut. Els agents comprovaren que era menor, no era propietari del vehicle i no tenia permís per conduir cap tipus de vehicle. El traslladaren a la comissaria del CNP. En este cas no es va produir cap dany ni personal ni material.

Pujar