12 d’agost de 2020 12/8/20

El Departament d'Esports informa de la finalització dels terminis per a sol·licitar les subvencions en concurrència de l'any 2020

El Departament d'Esports informa de la finalització dels terminis per a sol·licitar les subvencions en concurrència de l'any 2020 - (foto 1)
  • Les dates límit per a sol·licitar les subvencions són el 29 juny per a la Promoció de l'Esport i el 13 juliol per a Promoció de l'Esport en Edat Escolar

La fi de la suspensió dels terminis administratius el passat 1 de juny ha provocat que comencen a descomptar-se els terminis de presentació de les subvencions en concurrència del Departament d'Esports per a este any 2020. La delegació ha informat que per a la subvenció de ‘Promoció de l'Esport’, la data límit és el dilluns, 29 de juny; mentre que per a la subvenció de ‘Promoció de l'Esport en Edat Escolar’ és el dilluns, 13 de juliol.

Des del Departament d'Esports recorden que la subvenció de ‘Promoció de l'Esport’ està dotada enguany amb 235.000 euros, dividits en diferents línies: per a competició federada de clubs, 173.000 euros; per a competició federada d'esportistes individuals, 15.000 euros; per a organització d'esdeveniments esportius, 39.000 euros; mentre que finalment per a activitats de caràcter formatiu i projectes d'integració es reserven 4.000 euros, per a cada línia.

El regidor delegat d'Esports, Javier Raro, ha explicat la importància d'esta subvenció per a la qual «hem pujat enguany la dotació en 40.000 euros amb l'objectiu d'augmentar el suport que des de l'Ajuntament donem a clubs i esportistes», ha afirmat.

Respecte a la subvenció de ‘Promoció de l'Esport en Edat Escolar’, que enguany està dotada amb 270.000 euros per al curs 2020/21, l'àrea ha informat que es mantenen les característiques d'anys anteriors. «Mantenim la nostra aposta per l'esport escolar, facilitant que els nostres jóvens puguen accedir a practicar el seu esport favorit amb les màximes facilitats», ha declarat el regidor.

Així mateix, des del Departament d'Esports també han informat que tota la informació, així com els impresos de presentació, respecte a les dos línies de subvenció es poden consultar en la web municipal https://sede.sagunto.es/es-es/paginas/subvenciones.aspx. A més, recorden també la necessitat de complir els terminis de presentació i per als clubs l'obligatorietat de tindre actualitzades les seues dades en el registre d'entitats esportives, així com complir amb els requeriments de la Llei de Transparència, requisit d'obligatori compliment des d'enguany.

Finalment, Raro ha destacat el paper del consistori per afavorir l'esport local: «Anime que la major quantitat d'entitats i esportistes es presenten a les subvencions. Des de l'Ajuntament fem un gran esforç per donar suport al nostre esport local i estes subvencions són un dels màxims exponents d'eixe suport».

Pujar