27 d’octubre de 2020 27/10/20

La delegació de Turisme anima a descobrir Sagunt des del mòbil amb el servici ‘Sagunt és viu a casa’

La delegació de Turisme anima a descobrir Sagunt des del mòbil amb el servici ‘Sagunt és viu a casa’ - (foto 1)
  • El servici d'informació d'interés cultural, patrimonial, gastronòmica i festiva a través del canal de difusió de WhatsApp ja està disponible perquè turistes i residents coneguen més sobre la ciutat

Turistes i residents ja poden conéixer més a fons Sagunt amb el servici de difusió d'informació que la Regidoria de Turisme ha desenvolupat a través de SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions). Amb ‘Sagunt es viu a casa’ la ciutadania rep, mitjançant missatges de difusió de WhatsApp, informació d'interés cultural, patrimonial, gastronòmica i festiva, una iniciativa que s'ha adaptat hui a la situació de crisi sanitària que travessa el planeta. Turisme pretén, amb este servici, convidar a descobrir Sagunt jugant en família des de casa.

Per a donar-se d'alta d'este servici cal completar tres senzills passos. El primer, guardar el número de telèfon 664 681 956 en l'agenda de contactes. Des de Turisme es recorda la importància d'este pas perquè, si no es guarda el número, no es podrà rebre cap missatge. En segon lloc, obrir una conversa de WhatsApp en este número i enviar la frase ‘ALTA AGENDA TURISMO SAGUNTO’. Finalment, la persona interessada rebrà un missatge de benvinguda i confirmació a partir del qual començarà a rebre tota la informació.

A més, es recorda que este és un servici unidireccional, és a dir només per a rebre informació d'esta iniciativa i no per a resoldre dubtes. Turisme té habilitats els telèfons 96 265 58 59 i 96 269 04 02 de les oficines de turisme de Sagunt i del Port de Sagunt respectivament, els correus electrònics sagunto@touristinfo.net, tur.sagunto@aytosagunto.es, saguntoplaya@touristinfo.net i tur.puerto@aytosagunto.es, el perfil Sagunt Turisme en xarxes socials i el blog https://saguntoturismoblog.wordpress.com/ per a respondre qualsevol altre dubte.

Esta iniciativa part de les empreses del municipi que formen part de SICTED, els qui dins del projecte de millora que s'elabora anualment, han proposat este servici per a millorar la comunicació de totes les activitats que tenen lloc a la ciutat. La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha convidat tota la ciutadania i turistes «a descobrir la ciutat amb “Sagunt es viu a casa” on trobaran una sèrie d'activitats en línia per a gaudir en família i descobrir Sagunt com a destinació turística en estos moments de confinament i visitar la ciutat una vegada superada esta crisi sanitària».

Jocs de pistes per a descobrir els diferents monuments, imatges del passat i del present per a veure l'evolució de la ciutat i poder comptar als xiquets de la casa tot el que ve a la memòria en veure eixes fotos antigues, moments per a compartir i recordar en família o partides setmanals de Trivial seran algunes de les moltes activitats que es podran gaudir amb ‘Sagunt es viu a casa’.

Pujar