elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua la temporada de primavera per a Alternatura amb l'excursió realitzada als paratges de la Serra d’Espadà

Continua la temporada de primavera per a Alternatura amb l'excursió realitzada als paratges de la Serra d’Espadà
  • Els i les assistents van ascendir al cim del pic Sumet i al pic Mig Dia, a més van visitar la gruta de Sant Vicent

Alternatura continua la temporada primavera 2021 amb l'excursió als paratges de la Serra d’Espadà que va tindre lloc dissabte passat, 22 de maig. Esta excursió a la població de la Vall d´Uixó va començar amb l'ascens al cim del pic Sumet i va continuar amb la pujada al cim del pic Mig Dia, on les persones assistents van esmorzar contemplant les vistes del terme de la Vall i la mar Mediterrània de fons.

A més, els i les participants van visitar la gruta de Sant Vicent i en finalitzar la ruta, van menjar en un restaurant de la població, després de la qual van tornar a casa conjuntament. Amb esta eixida, van finalitzar les excursions a les senderes locals per a passar a partir d'ara a realitzar rutes aquàtiques. Tal com expliquen des d’Alternatura, «la ruta va ser una mica exigent, però realitzant parades tècniques la recompensa va arribar». Totes estes activitats es realitzen complint amb totes les mesures de seguretat Covid-19 que marquen les autoritats sanitàries.

El projecte d’Alternatura està emmarcat dins de l'Àrea d'Activitat Física i Salut, del departament d'Activitat Física, Salut i Esports de l'Ajuntament de Sagunt, i té com a objectiu promocionar la pràctica esportiva de muntanya i facilitar l'accés de la ciutadania a esta mena d'activitats. La programació es dividix en dos temporades: tardor/hivern i primavera/estiu.

Pujar