4 d’agost de 2020 4/8/20

La Conselleria d'Educació publica el calendari escolar per al pròxim curs

La Conselleria d'Educació publica el calendari escolar per al pròxim curs - (foto 1)
  • L'alumnat d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius serà el primer que comence les classes, el 7 de setembre, i el d'Idiomes el que més tard acabe, el 30 de juny

MÉS FOTOS
La Conselleria d'Educació publica el calendari escolar per al pròxim curs - (foto 2)

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha fet públic el calendari escolar per al curs 2020-2021.

El curs per a l'alumnat d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius començarà el 7 de setembre de 2020 i finalitzarà el 23 de juny de 2021. Excepcionalment, l'alumnat que curse programes formatius de Qualificació Bàsica iniciarà les activitats escolars el 21 de setembre de 2020 i finalitzarà el 23 de juny de 2021. I, d'altra banda, l'alumnat que curse ensenyaments de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat iniciarà les activitats escolars el 14 de setembre de 2020 i finalitzarà el 23 de juny de 2021.

Les escoles de persones adultes (EPAS) començaran l'activitat formativa el 17 de setembre de 2020 i finalitzaran el 18 de juny de 2021.

Quant als ensenyaments artístics de Música i Dansa, elementals i professionals, d'Arts Plàstiques i Disseny i Esportius de Règim especial, començaran el 28 de setembre de 2020 i finalitzaran el 23 de juny de 2021.

Pel que respecta a l'ensenyament d'Idiomes, el curs començarà el 5 d'octubre de 2020 i finalitzarà el 30 de juny de 2021.

El calendari també inclou els períodes de vacacions que per a este curs seran del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, tots dos inclusivament, per al descans per Nadal i de l'1 al 12 d'abril de 2021, tots dos inclusivament, per al període de Pasqua. A més, s'establixen com a dies festius el 9 i el 12 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana i Festa Nacional d'Espanya, respectivament; el 8 de Desembre, Dia de la Immaculada Concepció, i el 19 de Març, Sant Josep.

Els ensenyaments de Formació Professional i Esportius en règim semipresencial o a distància, així com en la modalitat d'oferta parcial tant en règim presencial com en semipresencial o a distància, es regiran en tota la seua oferta pel calendari establit per als cicles formatius de Formació Professional en règim presencial i modalitat d'oferta completa.

A partir del 8 de juny s'obrirà el termini d'admissió telemàtica per a Infantil i Primària

Des de l'Ajuntament de Sagunt es recorda que el procés d'admissió en Infantil i Primària es farà del 8 al 16 de juny i en la resta d'etapes del 17 al 25 de juny. En la web telematricula.es hi ha diferents finestres que estaran actives per a cada moment del calendari d'escolarització. És per això que ara ja es pot consultar la informació bàsica sobre el procediment en l'apartat de preguntes freqüents.

No obstant això, per a iniciar la tramitació el que cal fer és obtindre la 'clau d'admissió' en una finestra específica que es podrà generar a partir del 8 de juny en Infantil i Primària, no abans; i a partir del 17 de juny en la resta d'etapes educatives.

La web telematricula.es naix amb l'objectiu d'afavorir que la gran majoria de la població que ha d'efectuar este tràmit puga fer-lo des de casa i que no es desplace a cap centre educatiu. Este procediment és sobretot important per a aquelles famílies que escolaritzen per primera vegada fills i filles en aules de 2 anys gratuïtes i en Infantil de 3 anys, així com per aquells estudiants que inicien un cicle formatiu d'FP o volen cursar 1r de Batxillerat. En la resta d'etapes educatives les famílies utilitzen este procediment en menor mesura, ja que només s'ha d'utilitzar per a canviar els fills i filles de centre educatiu per raons com, per exemple, el canvi de residència d'una població a una altra.

Pujar