elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Agrari de Sagunt reorganitzarà servicis i aprovarà una Oferta Pública d'Ocupació per a consolidar places

El Consell Agrari de Sagunt reorganitzarà servicis i aprovarà una Oferta Pública d'Ocupació per a consolidar places
  • La mesa de negociació va aconseguir els acords per unanimitat

La mesa de negociació del Consell Local Agrari amb els sindicats, celebrada este dissabte passat, ha aprovat una oferta d'ocupació pública per a consolidar una sèrie de places ocupades de manera interina i una reorganització dels servicis. D'altra banda, s'ha tractat la modificació de la Relació de Llocs de treball (RPT) per la reclassificació dels llocs de treball d'oficial-conductors, dos passants a guàrdies rurals i un altre a coordinador d'obres. Així mateix, s'ha acordat la creació d'una borsa per a cobrir de manera interina places vacants de guàrdies rurals i s'ha tractat de la renovació de les denominacions dels llocs de treball de guàrdia rural. Després d'este acord amb els sindicats, estos acords hauran de passar els tràmits d'aprovació pels òrgans de govern corresponents.

Finalment s'ha tractat l'aplicació per extensió al Consell Local Agrari de l'acord de l'Ajuntament de Sagunt sobre el Pla de Conciliació Familiar i sobre el pressupost del Consell Local Agrari per a l'exercici de 2021.

La presidenta del Consell Local Agrari, Gloria Parra, ha destacat el consens aconseguit en esta negociació: «Vull destacar el treball fet pels sindicats, tant CCOO com UGT, per a arribar a un acord que garantisca d'una banda la prestació dels servicis públics i, per una altra, els drets dels treballadors i treballadores del Consell Local Agrari. El consens ha sigut unànime i espere que esta siga la senda i el full de ruta que en avant se seguisca en matèria de personal en el Consell Agrari».

La regidora també ha ressaltat que amb estos acords s'aconseguirà un servici més eficaç malgrat el desafiament de la crisi sanitària i tindre més visibilitat davant la campanya citrícola. Fruit d'este acord, es reforçarà la presència de guàrdies rurals els dies de mercat. «Han sigut unes setmanes de molta faena i molt de diàleg, que crec que ha donat els seus fruits. Hem arribat a bons acords perquè el Consell Local Agrari puga continuar funcionant, i d'altra banda, per a garantir els drets dels treballadors/es. Destacar l'acord al qual hem arribat de llançar una oferta pública d'ocupació per a consolidar places, però a més per a poder crear una borsa d'ocupació i poder cobrir així les successives baixes i altres eventualitats que puguen sorgir», ha afegit Gloria Parra.

Pujar