elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Agrari intensifica la vigilància a Almardà per a evitar robatoris de melons i melons d'Alger

  • També augmenta els controls en els punts de venda

El Consell Local Agrari de Sagunt ha intensificat la vigilància en la zona del Realengo a Almardà, per a evitar els robatoris de melons i melons d'Alger. Així mateix, també ha augmentat els controls en els punts de venda, diversos establiments i mercats municipals, a fi que els venedors i venedores acrediten la procedència dels productes. La presidenta del Consell Agrari, Gloria Parra, ha manifestat que a les persones que no puguen acreditar la procedència dels melons i melons d'Alger, se'ls obrirà el corresponent procediment sancionador.

La presidenta del Consell Agrari ha recordat que esta zona produix uns fruits de gran qualitat: «La zona del Realengo és un espai característic del nostre terme municipal que oferix melons i melons d’Alger d'excel·lentíssima qualitat».

Finalment, la presidenta ha destacat i agraït la col·laboració, la coordinació i el suport que tenen sempre de la Guàrdia Civil, i en concret dels equips específics denominats ‘Equips Roca’, que tenen com a finalitat previndre dels robatoris en instal·lacions agrícoles i ramaderes de les zones rurals.

Pujar