28 de novembre de 2020 28/11/20

"Conéixer la nostra ciutat té premi", una iniciativa per a visibilizar el comerç local de Sagunt

"Conéixer la nostra ciutat té premi", una iniciativa per a visibilizar el comerç local de Sagunt - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "Conéixer la nostra ciutat té premi", una iniciativa per a visibilizar el comerç local de Sagunt - (foto 2)

  La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt ha presentat la campanya “Conéixer la nostra ciutat té premi” l’objectiu de la qual és donar a conéixer i visibilitzar les empreses i servicis dintingits del municipi que pertanyen al SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació). Viure una experiència SICTED a Sagunt té, de nou, doble premi ja que d’una banda es disfruta del millor servici i d’altra la possibilitat d’obtindre grans premis.

  La campanya que se celebrarà enguany per tercera vegada, començarà a l’agost i finalitzarà el 17 de novembre. Hi participaran 61 empreses distingides en SICTED i de igual manera que els anys anteriors es distribuirà una guia on els participants, tant turistes com locals, hauran d’obtindre de dos a tres encunys d’empreses participants, havent-hi fet un consum mínim de 10 € en els establiments o servicis que s’hi oferten, sense repetir cap d’ells, i depositar la papereta emplenada amb les seues dades personals en qualsevol establiment o en les oficines de turisme de la localitat. Quan s'obtinguen els encunys els participants entraran en el sorteig de premis que inclouen una nit d'allotjament, sopars i/o menjar, trasllats en taxi, lots de productes, visites guiades, copes, circuit spa, lots de productes, etc.

  El sorteig serà públic i es realitzarà el 21 de novembre a les 10.30 hores en Saló de Plens de l’Ajuntament de Sagunt.

  La delegada de Turisme, Natalia Antonino ha agraït en roda de premsa a les empreses adherides al SICTED per la seua contribució als premis “perquè és important continuar apostant i creient que el turisme és una de les parts més importants en l'economia del nostre municipi i així ho continuarà sent”. Antonino ha destacat també la importància que tots estos turistes que visiten la ciutat en temporada estival o en les diferents temporades de l'any se’n porten uns premis complets i tornen a repetir la experiència. La regidora ha ressaltat que la Policia Local s’haja adherit al SICTED ja que, segons ha manifestat, es tracta d'un factor important perquè al turista es trobe segur.

  D’altra banda, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha ressaltat la col·laboració entre les diferents administracions i entre la iniciativa pública i privada i ha manifestat que “quan aconseguim anar tots pel mateix camí i trobem eixos punts en comú, les coses ixen millor”. Moreno ha declarat que les empreses tenen necessitats que des de l’Equip de Govern “estem intentant satisfer i això demostra que tenim eixa sensibilitat per a respondre a eixes preocupacions, el que demostra que la nostra aposta pel turisme és real”. Finalment, l'alcalde s’ha dirigit als representants de les empreses adherides reafirmant esta iniciativa “perquè creiem que este és el pas adequat cap a un turisme de qualitat, un turisme que realment aporta riquesa, creixement i ocupació”.

  El distintiu SICTED reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua de les empreses i servicis participants. Es tracta de conjuminar els esforços de l'empresa pública i privada per a posicionar la destinació Sagunt amb una imatge de qualitat. El benefici és, en primer lloc, per a l’empresa/servici que de manera totalment gratuïta obté formació i assessorament per a la consecució positivament en la imatge general de Sagunt. Enguany i després de cinc anys, Sagunt ja compta amb 69 distintius atorgats a les empreses pel Comité de Distinció de la secretaria d’estat de Turisme.

  Amb tres encunys, sent un d'ells d'allotjament, els participants entraran en el sorteig d’estos quatre premis: una nit en l’hotel Sensity Vent de Mar, menjar en SopaFrita i val productes gelateria El Paseo valorat en 20 €, amb trasllat en Servitaxi; una nit en l’hostal Teide, sopar en Frida i val gelateria Vèneta valorat en 20 € amb trasllat en Servitaxi; una nit en Els Arenals, restaurant Le Fou i val de productes gelateria El Paseo valorat en 20 € amb trasllat en Radiotaxi; una nit en Domus Atilia, sopa restaurant Cyrus i val productes Artesanos Horno La Melica valorat en 10 € amb trasllat en Radiotaxi.

  Tots estos premis inclouen una visita per a dos persones als espais arqueològics Via del Pòrtic i Domus dels Peixos i al centre històric de Sagunt amb l'empresa Quiero Cultura. Els trasllats en taxi inclouen un màxim de 4 trajectes entre l'allotjament i el restaurant i/o punt de partida de la visita guiada.

  Amb dos encunys, els participants entraran en el sorteig d’estos nou premis: un dinar de tapes romanes per a 4 persones en La Taverna de la Serp i val productes Artesanos Horno La Melica valorat en 10 €; un sopar en Tapería Guernika, coctel especial en Pantalán Beach i Spa Lola Torrente, tot per a dos persones; un sopar en Pizzeria Piccoli per a dos persones, dos copes en The Harbour i una consumició en cafeteria Cafelatte valorada en 10 €; un smartbox oferit per Mundotour, un massatge facial més mesoteràpia en el Centro de Belleza Ana Estada i una consumició valorada en 10 € en cafeteria Cafelatte; un lot de productes Bodegas Ferri i productes de la pastisseria Chocomel valorats en 40 € cadascun i un sopar per a 2 persones en Wizard; un lot de productes Bodegas Micó valorat en 40 €, un sopar per a 2 persones en La Borda d’Costa i val per una consumició en Cafelatte valorada en 10 €; una joieria numismàtica de Sagunt oferida per la Llar del Déus, un val de productes d'Artesanos Horno La Melica valorat en 10 € i productes de Telepizza valorats en 40 €; un menjar per a portar per a 4 persones oferida per Deli-k, un tour privat pel centre històric de la ciutat amb l'empresa Explora Sagunto i un val de productes d'Artesanos Horno La Melica valorat en 10 €; un sopar en el restaurant Arrels per a dos persones, un tour privat de 2 hores de durada amb Celia Peris Visitas Guiadas i una consumició valorada en 10 € en Cafelatte.

  Tots els premis obtinguts amb dos encunys aniran acompanyats d'una visita gratuïta per a dos persones en els espais arqueològics de Via del Pòrtic i Domus dels Peixos.

  Campanya 2019 Conéixer la nostra ciutat té premi

  La idea de realitzar esta campanya va sorgir des d’un grup de millora del SICTED. En les seues dos primeres edicions es va anomenar “Quí està darrere d’este somriure?”, donada la similitud del logotip del SICTED amb un ampli somriure. En esta tercera edició, s’ha preferit posar un nom menys enigmàtic i més directe.

  En la campanya d’enguany participen un total de 61 establiments distingits SICTED de diferents oficis tals com allotjaments, restaurants, bars i cafeteries, agències de viatges, turisme de benestar (Spas), museus, oficines d'informació turística, taxis, cellers, comerços, etc. Estes empreses son Centro de Belleza Ana Estada, Deli-k, Celia Peris Visitas Guiadas, Arrels, Policia Local Turística, Cafelatte, Explora Sagunto, Artesanos Horno La Melica, Asador Gernika, Cyrus Dad, Damus Atilia, La Borda d’Costa, La Llar dels Déus, Pantalán Beach, Pizzería Piccoli, The Harbour, Wizard, el Museu Històric de Sagunt, Mundotour, Radiotaxi, Els Arenals, Hostal Teide, Frida Vegetariano, Bodegas Ferri, Chocomel, Lola Torrente Centro de Bellea y Spa, Le Fou, Taverna de la Serp, SopaFrita Gastrobar, platges Almardà i el Port de Sagunt, Servitaxi, Hotel Sensity Vent de Mar, Heladeria el Paseo, Heladeria Véneta, Telepizza, Quiero Cultura, Via del Pòrtic i Domus dels Peixos i les oficines de Turisme de Sagunt i el Port de Sagunt.

  Són estes empreses les quals oferixen els premis que després se repartiran en un sorteig organitzat per la delegació de Turisme i que posarà punt final a la campanya del 2019.

  Pujar