27 de novembre de 2020 27/11/20

El Concurs de Fotografia Turística ‘Ciutat de Sagunt’ fa 30 anys

  Un any més, i ja van trenta, els aficionats a la fotografia podran participar en el Concurs de Fotografia Turística ‘Ciutat de Sagunt’. La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt promou un any més este concurs l'objectiu principal del qual és estimular els ciutadans aficionats a la fotografia a descobrir i plasmar, a través de les seues càmeres fotogràfiques, els importants recursos turístics que oferix la ciutat als turistes que visiten la ciutat i les platges.

  La Junta de Govern Local ha aprovat, este matí, les bases del concurs. El termini de lliurament de les fotografies finalitza el divendres 13 de setembre a les 15.00 hores. Cada artista podrà presentar un màxim de tres col·leccions, de 3 a 5 fotografies. Els requisits tècnics que hauran de complir els participants estan recollits en les bases del concurs.

  Les obres admeses es valoraran tenint en compte criteris objectius com la qualitat artística i tècnica; que ressalten l'aspecte turístic de la ciutat; l'harmonia en la composició. Cap autor o autora que es presente al concurs podrà obtindre més d'un premi.

  La dotació total dels premis és de 1.750 euros que es repartixen en tres premis per a col·leccions i en tres accèssits a les millors fotografies de les col·leccions no premiades. El primer premi a la millor col·lecció és de 800 €, mentre que el segon és de 475 € i el tercer guardó està dotat amb 250 €. Cadascun dels tres accèssits compta amb un premi de 75 €.

  Entre les obres admeses es farà una selecció per a realitzar dos exposicions: a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt (c/ Progrés, 9), del 16 d'octubre al 3 de novembre; i a la Casa de Cultura Capellà Pallarés (c/ Cavallers, 12) de Sagunt, del 7 al 22 de novembre.

  Així mateix, les fotografies presentades al concurs dotaran l'Ajuntament de Sagunt de material gràfic per a la seua posterior utilització en campanyes de promoció turística en fires, edició de material turístic i el seu ús per a poder il·lustrar els articles i reportatges publicats en revistes i premsa especialitzada.

  Pujar