elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de cent propostes creatives estan disponibles per a la infància i la joventut de Sagunt

Més de cent propostes creatives estan disponibles per a la infància i la joventut de Sagunt
  • El període de matrícula al programa Escoles Creatives està obert fins al diumenge 1 d'octubre. Els cursos es fan entre el 16 d'octubre de 2023 i el 25 de maig de 2024

El termini per a matricular-se en el programa Escoles Creatives de la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt finalitza l'1 d'octubre de 2023. El termini va començar el passat 1 de setembre. En el cas concret de l'Aula de Teatre Jove, el termini de matriculació conclou el 27 de setembre de 2023.

Les escoles creatives pretenen ser un espai de formació per a la creació destinat a menors i jóvens, dins del programa Cultura Jove de l'àrea de Joventut i Infància. Ball, grafiti, còmic, cinema, rock, teatre, circ, escriptura, robòtica, fotografia, ràdio, ioga, escalada, parkour... configuren una oferta inacabada d'activitats formatives en diferents disciplines artístiques o àmbits de coneixement, l'objectiu final del qual és la dinamització sociocultural del nostre territori.

Les accions de la regidoria van més enllà de la mera formació per a la creació. A esta important labor se sumen altres recursos i projectes com són les sales d'assaig, els Lab creatius o el suport de diferents projectes culturals impulsats per col·lectius juvenils. En definitiva, es busca fomentar l'acció creativa de la ciutadania més jove, apostant per la democràcia cultural, la que, en lloc d'espectadors, crea ciutadania.

En la present edició s'amplien accions en els dos centres juvenils dependents de la Regidoria de Joventut i Infància, on es situaran diferents escoles creatives.

La inscripció és de manera telemàtica a través de la plataforma d'inscripció en línia, quan s'òbriga el període corresponent en l'enllaç:

https://aytosagunto.apuntate.online/pio/.

Les persones interessades poden ampliar la seua informació en la web www.saguntjove.es i en els centres juvenils municipals:

-CASAL JOVE SAGUNT, C/ Romeu, 8 (46500 Sagunt) telf: 96 265 58 80.
-CASAL JOVE PORT, C/ Vent de Marinada, s/n (46520 PORT SAGUNT) telf: 96 268 34 39

Pujar