2 de desembre de 2020 2/12/20

La banda valenciana Green Covers oferirà un concert de tributs als 80 i 90 en Sagunt

  • Dissabte 4 de gener, el Camí Reial, on també hi haurà activitats infantils i sortejos, estarà tallat al trànsit fins al carrer Raseta de 7.00 a 20.30 hores

La Delegació de Comerç i Mercats ha programat un concert, dins de la campanya nadalenca, de la banda valenciana Green Covers. Dissabte que ve 4 de gener, a les 12.30 hores, tindrà lloc el concert gratuït situat al principi de Camí Reial, a les portes de la Casa Consistorial.

Per este motiu, el Camí Reial estarà tallat des del carrer Autonomia fins al carrer Raseta, de 7.00 a 20.30 hores. A més del concert, aprofitant el tall de carrer, s'han programat activitats infantils i sortejos de regals i vals de compra durant el concert organitzats per la Federació Comarcal d’'Associacions de Comerciants de Camp de Morvedre (FACOSA), formada per l’Associació de comerciants Ciutat de Sagunt, l’Associació de comerciants y professionals Port Sagunt, l’Associació de comerciants del Casc antic del Port y l’Associació de comerciants 9 d’Octubre.

Green Covers és una banda valenciana de tribut als 80 i 90 formada per Santiago  Coma, Christian Rives, Cicco Tiñone, Dani Coma, Carlos Ortigosa. Estan enfocats als gèneres rock, indie, pop britànic i alternatiu, principalment amb tributs a Muse, Coldplay & Placebo i el Green Covers 80’s (Depeche Mode, The Cure i U2).

Green Covers té dos vessants que treballen paral·lelament: d'una banda, el so base de la banda i per un altre, la producció de l'espectacle. En cada directe contemplen diferents versions d'un mateix tema, arranjaments, etc. Posteriorment, en l'estudi i a casa, treballen conjuntament amb els seus tècnics per a la preparació de seqüències, edició de so, construcció de vídeos, metrònoms, oscil·lació de compassos, etc. Green Covers recrea tot el que es pot veure i sentir nota per nota.

A més, des de Comerç recorden que el Mercat de Reis situat en la plaça Cronista Chabret estarà obert al públic fins al dilluns 6 de gener, en horari d'11 a 14 hores de matí i de 16 a 21 hores a la vesprada, oferint productes característics i típics de Nadal, tals com pesebres, adorns nadalencs o regals i majoritàriament de venedors locals.

Amb estes accions, la Regidoria de Comerç i Mercats pretén propiciar i impulsar l'ambient nadalenc en el municipi amb la finalitat de convidar la ciutadania a realitzar de forma més agradable les seues compres nadalenques i poder, d'esta manera, millorar el clima comercial de la localitat, així com potenciar i afermar encara més el comerç de proximitat.

Pujar