23 de setembre de 2020 23/9/20

Els autobusos urbans modificaran els seus horaris per a coordinar-se amb les entrades i eixides d'instituts

Els autobusos urbans modificaran els seus horaris per a coordinar-se amb les entrades i eixides d'instituts - (foto 1)

    El departament de Mobilitat Urbana ha informat que, amb motiu de l'inici del curs escolar i davant les demandes de les AMPAS, l'empresa AVSA modificarà els horaris de pas dels autobusos urbans per a coordinar-se amb les entrades i eixides d'instituts de secundària del municipi. A més, per a garantir places per a tot l'alumnat, l'empresa ha substituït un dels seus autobusos, d'onze metres i amb capacitat per a 65 persones, per un altre de tretze metres amb capacitat per a 80.

    Segons la regidora de Mobilitat Urbana, Roser Maestro: "Entenem que donem resposta a pràcticament totes les demandes que se sol·licitaven per part dels centres educatius i en este sentit s'aposta per una mobilitat sostenible i per una cultura de l'ús del transport públic".

    L'empresa AVSA ha inspeccionat i controlat els horaris de pas dels autobusos durant la primera setmana del curs escolar per a coordinar-los amb les hores d'entrada i eixida dels instituts. L'empresa assegura que enguany és especialment complicat pels horaris que tindrà cada centre.

    Amb això s'ha plantejat una reforma d'horaris en totes les línies del transport urbà de Sagunt per a encaixar-lo amb les necessitats de l'alumnat, amb un reforç especial en l'hora punta. L'empresa imprimirà horaris i cartells per a col·locar-los en les marquesines, instituts i autobusos amb la finalitat de facilitar la informació a l'alumnat.

    Pujar