27 de setembre de 2020 27/9/20

Els amants dels videojocs tenen una cita a Sagunt en la Setmana Gamer del 29 de juny al 2 de juliol

Els amants dels videojocs tenen una cita a Sagunt en la Setmana Gamer del 29 de juny al 2 de juliol - (foto 1)
  • L'esdeveniment organitzat per la delegació de Joventut i Infància i dirigit a jóvens d'entre 12 i 25 anys, comptarà amb tornejos presencials i en línia de videojocs

La setmana vinent tindrà lloc en el Casal Jove la Setmana Gamer, un esdeveniment organitzat per la regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt, dins de la seua oferta cultural i d'oci per a este estiu. Del 29 de juny al 2 de juliol, en horari de 17 a 20 hores, jóvens d'entre 12 i 25 anys es donaran cita en este esdeveniment en el qual els tornejos i els videojocs seran els vertaders protagonistes.

En esta ocasió, tant la regidoria com els Corresponsals dels IES i els organitzadors de l'esdeveniment han previst tant tornejos presencials, en les instal·lacions del Casal Jove (Vent de Marinada, s/n, Port de Sagunt), com a competicions en línia.

Quant als tornejos presencials, cada dia hi haurà una competició diferent, amb els jocs Fortnite, FIFA 20, Mario Kart, Smash Bross, Just Dance o Beat Saber, mentre que el torneig en línia serà del videojoc League of Legends i serà retransmés en directe en la sala d'actes del Casal Jove.

El departament ha previst en les seues instal·lacions una zona de PlayStation, amb 16 PS4, a més de zona Nintendo Switch, zona de simuladors de conducció de cotxe, zona Just Dance o zona de realitat virtual.

Totes les activitats són gratuïtes però amb inscripció prèvia en la web

L'aforament de les activitats serà limitat per a complir i respectar les normes de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries. A més, els tornejos compten amb totes les mesures necessàries de seguretat i higiene per a garantir la seguretat dels assistents a esta Setmana Gamer.

Amb l'objectiu de compensar el confinament, el departament està oferint, a les vesprades, activitats relacionades amb els Campus Jove que tenen lloc al matí en les instal·lacions del Casal Jove. En este cas, l’inici de les activitats es produïx amb esta iniciativa gamer aprofitant que al matí se celebra el Campus Gamer.

Pujar