26 de setembre de 2020 26/9/20

Activitats lúdico-festives i exhibicions en la festa de cloenda del programa municipal Esport en Edat Escolar

Activitats lúdico-festives i exhibicions en la festa de cloenda del programa municipal Esport en Edat Escolar - (foto 1)

    Un any més, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt va organitzar la festa de cloenda del programa municipal Esport en Edat Escolar a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal d’Esports (internucleos). La vesprada del divendres 31 de maig, centenars de xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys de diferents escoles i clubs esportius de Sagunt disfrutaren d’una jornada lúdico-festiva practicant tot tipus d’esports.

    Des de les 17.30 hores el poliesportiu començà a rebre els i les jóvens esportistes per tal que arreplegaren una targeta de participació que varen anar emplenant conforme participaven en les diferents activitats. El regidor d’Esports en funcions, Miguel Chover, va donar el tir d’eixida a l’esdeveniment que també va incloure diferents actuacions i exhibicions protagonitzades pels esportistes més destacats dels clubs participants. A la festa també va participar l’atleta local, Abderrahman el Khayami i el pilot de ral·lis saguntí, Jorge Pradas, qui va mostrar als més menuts i menudes com és un cotxe de competició. En finalitzar la festa es van lliurar als participants una motxilla com a obsequi per la seua participació.

    En el programa van participar l’escola Escacs Morvedre, Club d’Atletisme Morvedre, Bàsquet Morvedre, Baloncesto Puerto de Sagunto, Baloncesto Puerto de Sagunto Femenino, Club Balonmano Puerto Sagunto, Club Balonmano Morvedre, Club Gimnasia Rítmica Morvedre, Club Gimnasia Sagunto, Club Fútbol Sala Morvedre, Club Judo Canet, Judo Club Shidokan, Club Tenis de Mesa El Rebote, Club Voleibol Stella Maris i Club Tenis Morvedre.

     

    Pujar