elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 4.000 docents es vacunaran contra el COVID-19 a Sagunt des del 16 fins al 18 de març

Més de 4.000 docents es vacunaran contra el COVID-19 a Sagunt des del 16 fins al 18 de març
  • La inoculació de les vacunes es durà a terme en el Pavelló René Marigil, habilitat amb els dispositius de seguretat i de prevenció

Dimarts que ve, 16 de març, a la vesprada, l'Àrea de Salut de Sagunt començarà a administrar les vacunes al personal d'Ensenyament, professorat, administració, servici de neteja, transport i consergeria en el Pavelló René Marigil de Sagunt, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. També s'injectaran les vacunes durant els dies 17 i 18 de març, en horari de matí i vesprada, després dels quals s'estima vacunar a 4000 persones aproximadament.

D'altra banda, el regidor de Sanitat i d'Esports, Javier Timón, ha explicat que «l'Ajuntament també aportarà al personal necessari per al control d'accessos, la neteja, el control del trànsit i elements necessaris per a realitzar la vacunació, com ara taules, 150 cadires, paravens, etc., a més d'un lloc per a emmagatzemar el material». Respecte a la vigilància, els conserges municipals controlaran l'accés al recinte, mentre que la Policia Local i Protecció Civil estaran en l'exterior, controlant que es complixen les mesures de prevenció previstes.

A conseqüència d'estes mesures, el departament d'Esports ha hagut de reubicar el lloc d'entrenament dels diferents equips que utilitzen esta instal·lació perquè no es veja minvada la seua activitat, la qual cosa es posarà en coneixement dels clubs al llarg del dia de hui.

Així mateix, està prevista per a abril la vacunació massiva, segons els plans de la Conselleria de Sanitat. Per a dur a terme esta acció, l'Ajuntament de Sagunt posarà a la disposició de les autoritats sanitàries dues instal·lacions diferents, el Pavelló René Marigil i s'està valorant la utilització del Pavelló Poliesportiu Internúcleos, encara que la decisió sobre este últim encara no és definitiva.

Pujar