22 de setembre de 2020 22/9/20

Rosana Pastor "El sector del llibre necessita d'un pla de foment de la lectura"

  • Amb motiu del 23 d'abril Dia del Llibre la diputada de Podem participa demà en la Fira del Llibre de València

La diputada valenciana, Rosana Pastor, vocal en la Comissió Cultura del Congrés, per Grup Confederal d'Units Podem-En Comú Podem-En Marea, participa demà diumenge dia 23 d'abril en diversos actes de la 52 edició de la Fira del Llibre de València, coincidint amb la celebració del Dia de Llibre.

Pastor ha reclamat al Govern del Partit Popular un Pla de Foment de la Lectura que "consolide l'expansió del sector editorial, acompanyat d'una reactivació de les biblioteques escolars que contribuïsca a desenvolupar la pràctica lectora i la formació de nous lectors i lectores". Per a la diputada "la lectura és una font de coneixement i de plaer que ens permet potenciar i incrementar habilitats socials i emocionals. És indispensable per al creixement dels pobles, sense lectura es perd el potencial transformador".

Al matí, Rosana Pastor participarà en "Llegir l'IVAM" dins dels actes programats per l'Institut Valencià d'Art Modern. A continuació en el recinte de la 52 Edició de la Fira del Llibre que se celebra en els Jardins de Vivers de València, intervindrà en la presentació del llibre de Manuel Vicent, La regata. I posteriorment en el recital dedicat a Glòria Fortes "Antologia de Poemes i Vida".

 

Pujar