Castellano

Tres bombers defalleixen en l'incendi d'una fàbrica en Riba-roja de Túria

Un incendi en una fàbrica de reciclatge de Riba-roja de Túria obliga a evacuar la piscina municipal de Loriguilla
Un incendi en una fàbrica de reciclatge de Riba-roja de Túria obliga a evacuar la piscina municipal de Loriguilla
  • La piscina de Loriguilla ha hagut de ser desallotjada per la seua proximitat

MÉS FOTOS
Tres bombers defalleixen en l'incendi d'una fàbrica en Riba-roja de Túria - (foto 2)
Tres bombers defalleixen en l'incendi d'una fàbrica en Riba-roja de Túria - (foto 3)
Tres bombers defalleixen en l'incendi d'una fàbrica en Riba-roja de Túria - (foto 4)
Tres bombers defalleixen en l'incendi d'una fàbrica en Riba-roja de Túria - (foto 5)
Tres bombers defalleixen en l'incendi d'una fàbrica en Riba-roja de Túria - (foto 6)

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València estan treballant en un incendi industrial a Riba-roja de Túria que ha afectat una empresa de reciclatge. Un incendi amb unes condicions que ha portat fins al defalliment a diversos bombers.

L'incendi s'ha declarat a les 12.30 a una nau de reciclatge de plàstics al carrer Fogaders de Riba-roja de Túria. Donada la magnitud de l'incendi al llarg del dia s'han hagut de desplaçar fins a onze dotacions de bombers i cinc unitats de comandament del Consorci.

A més, s'ha enviat el remolc per a recàrrega d'aire del Consorci, destinat a incendis d'envergadura on es preveu un gran volum d'ús dels botelles d'aire per a la intervenció dels bombers.

Els serveis d'emergències han evacuat la piscina municipal de Loriguilla per la seua proximitat a la zona de l'incendi.

Així mateix, conseqüència de les altes temperatures, mescla de l'elevada càrrega tèrmica i de les condicions ambientals, tres bombers han patit defalliment i han sigut atesos pel SAMU.

Finalment, el Consorci de Bombers de València l'ha donat per controlat a les 17.56 h. El foc ha afectat aquesta nau dedicada al reciclatge de plàstics i els bombers han aconseguit evitar la propagació cap a les naus pròximes. A més, s'ha aconseguit salvar fins a vuit camions que estaven en una zona exterior de la nau, que no s'han vist afectats.

D'altra banda, cal destacar que a més de la intervenció del Consorci, al polígon industrial s'han personat altres entitats per a col·laborar en altres tasques com ara avituallament i logística, com la Policia Local de Vilamarxant i Riba-roja de Túria, Policia Nacional, Guàrdia Civil, unitats de Protecció Civil de Manises, Tavernes Blanques, Vilamarxante, Riba-roja de Túria, Monserrat, Paterna, Alfarb, i alcaldes de Riba-roja de Túria i Loriguilla.

Pujar