Castellano

Ciutadans Requena impulsarà el seu suport al sector vitivinícola en el nou curs

Ciutadans Requena impulsarà el seu suport al sector vitivinícola en el nou curs
  • Navarro: “Altres objectius són la recuperació del centre històric, la reactivació econòmica i la lluita contra la despoblació”

Ciutadans (Cs) Requena “impulsarà el seu suport al sector vitivinícola en el nou curs”, ha assegurat el seu portaveu i regidor de la formació taronja, Faustino Navarro.

L'edil de Cs ha explicat que “el sector necessita tot el suport en el conflicte amb la denominació d'origen”. “És imprescindible que es resolga perquè el nostre cava estiga en el lloc que li correspon i els productors i la comarca es beneficien d'això”, ha esgrimit.

D'altra banda, ha destacat que “és necessària la recuperació del centre històric front l'abandó al qual el té sotmés el partit socialista”. “No podem estar esperant que arriben les ajudes europees, cal actuar ja”, ha defensat.

Sobre la despoblació, Navarro ha explicat que “és vital la inversió en infraestructures i la posada en marxa del polígon industrial del Rebollar”. D'una banda, ha criticat, “no pot ser que tardem dues hores amb tren a arribar a València”. D'altra banda, ha enlletgit que “no s'accelere la reactivació del Rebollar”.

Per a l'edil de Cs, “una major comunicació i un polígon industrial, atrauria inversions i capital humà, i generaria treball i riquesa”. Per a aconseguir-ho, ha advertit, “és necessari que els governs central i autonòmic s'impliquen i augmenten les inversions”.

Pujar