6 de juny de 2020 6/6/20

Unes 4200 persones participaran en la Nit de Paelles

Unes 4200 persones participaran en la Nit de Paelles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Unes 4200 persones participaran en la Nit de Paelles - (foto 2)

  Rafelbunyol celebra hui la popular "Nit de Paelles", una vetlada a la que ja s'han apuntat al voltant de 4200 persones i durant la qual es cuinaran unes 350 paelles.

  Centenars de taules s'han disposat en els carrers Magdalena, Calvari i Camí Fondo al costat de la seua llenya, on s'elaborarà el plat valencià per excel·lència en una de les nits més populars i familiars de les nostres festes.

  L'Ajuntament de Rafelbunyol s'ha encarregat de què no falte res en aquesta nit tan especial, proveint tot allò necessari per a la seua celebració. En aquest aspecte, ha posat a disposició de la ciutadania taules i cadires, 570 quilos d'arròs, al voltant de 400 pollastres, a més de la llenya, cacauets, vi, tramussos i borses de fem.

  Però aquesta nit no acaba després de degustar el plat de paella, sinó que continua amb allò que no pot faltar un dia de festa: la música. Primer, els veïns i les veïnes de Rafelbunyol gaudiran de la vetlada amb l'orquestra "La Cruzada" i, a partir de les 02.30 hores, la música es traslladarà a la zona Late Creueta amb una discomòbil.

  A més, la jornada ha començat aquest matí amb una gran novetat per a les festes. A les 11.30 hores, els i les majors de 14 anys han pogut gaudir, malgrat el temps, del súper tobogan aquàtic "KamiKaze" de 12 metres d'amplària, 14 d'altura i 30 de llargària. Una activitat refrescant que ha resultat un èxit.

  Pujar