elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Unes 4200 persones participaran en la Nit de Paelles

Unes 4200 persones participaran en la Nit de Paelles
  MÉS FOTOS
  Unes 4200 persones participaran en la Nit de Paelles - (foto 2)

  Rafelbunyol celebra hui la popular "Nit de Paelles", una vetlada a la que ja s'han apuntat al voltant de 4200 persones i durant la qual es cuinaran unes 350 paelles.

  Centenars de taules s'han disposat en els carrers Magdalena, Calvari i Camí Fondo al costat de la seua llenya, on s'elaborarà el plat valencià per excel·lència en una de les nits més populars i familiars de les nostres festes.

  L'Ajuntament de Rafelbunyol s'ha encarregat de què no falte res en aquesta nit tan especial, proveint tot allò necessari per a la seua celebració. En aquest aspecte, ha posat a disposició de la ciutadania taules i cadires, 570 quilos d'arròs, al voltant de 400 pollastres, a més de la llenya, cacauets, vi, tramussos i borses de fem.

  Però aquesta nit no acaba després de degustar el plat de paella, sinó que continua amb allò que no pot faltar un dia de festa: la música. Primer, els veïns i les veïnes de Rafelbunyol gaudiran de la vetlada amb l'orquestra "La Cruzada" i, a partir de les 02.30 hores, la música es traslladarà a la zona Late Creueta amb una discomòbil.

  A més, la jornada ha començat aquest matí amb una gran novetat per a les festes. A les 11.30 hores, els i les majors de 14 anys han pogut gaudir, malgrat el temps, del súper tobogan aquàtic "KamiKaze" de 12 metres d'amplària, 14 d'altura i 30 de llargària. Una activitat refrescant que ha resultat un èxit.

  Pujar