16 de juliol de 2020 16/7/20

I Setmana de la Mobilitat

I Setmana de la Mobilitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  I Setmana de la Mobilitat - (foto 2)

  Les Regidories d'Esports i Joventut, juntament amb la Policia Local Rafelbunyol, han organitzat la I Setmana de la Mobilitat en la localitat. Una iniciativa dirigida a sensibilitzar a la ciutadania sobre la mobilitat sostenible i l'ús del transport net, ja siga la bicicleta, el transport públic o per als vianants.

  Aquesta setmana que dona començament hui, fins al 22 d'abril, inclou activitats per a totes edats, combinant activitats més lúdiques com el Dia de la Bici o una ruta de senderisme, amb altres més informatives com les xarrades i tallers per a l'alumnat del CEIP i l'IES de Rafelbunyol sobre seguretat vial.

  Sent la promoció d'ús de la bicicleta un dels principals eixos vertebradors d'aquesta iniciativa, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol convoca la I Edició del Concurs de fotografia "Rafelbunyol es mou amb bici".

  La finalitat del concurs és difondre l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport en l'entorn urbà i fomentar el seu ús entre la ciutadania, donant a conèixer els seus avantatges com a vehicle respectuós amb el medi ambient, saludable, democràtic i modern.

  Un concurs, que es durà a terme a través del facebook de l'àrea d'esports, les bases dels quals es poden consultar en la pàgina web municipal i en el qual la imatge guanyadora obtindrà una càmera esportiva submergible.

  Així mateix, dins d'aquesta Setmana de la Mobilitat s'emmarca la realització d'una campanya de conscienciació ciutadana sobre la seguretat en la circulació per a ciclistes i altres usuaris en les vies, promoguda per la Policia Local.

  Una àmplia programació, que com el propi alcalde i regidor d'Esports, Fran López, assegura, "va en la línia dels nostres objectius de ser una Smart City conscienciada amb el medi ambient, orientant cap a la sostenibilitat i on, tant l'Ajuntament com la ciutadania, es preocupen per la disminuir el consum energètic i reduir les emissions de CO2".

  Pujar