25 de novembre de 2020 25/11/20

Rafelbunyol presenta el seu CLIA

Rafelbunyol presenta el seu CLIA - (foto 1)

  Rafelbunyol ha constituït oficialment el seu Consell Local de la Infància i l'Adolescència, un dels primers passos per a aconseguir l'objectiu municipal de ser Ciutat Amiga de la Infància.

  L'acte formal, que va tindre lloc a la Casa de la Cultura, s'ha celebrat després d'un any de treball i compromís per part dels i les joves que ho formen, de manera que ja s'han involucrat en diversos projectes municipals.

  Aquest acte va consistir en la constitució formal del Consell Local de la Infància i l'Adolescència, format pels i les joves del seu grup de treball, representants de tots els grups polítics, AMPAS de tots dos CEIPs i l'IES, tècnics municipals, la regidora de Joventut i Infància, Rosa Astor i l'Alcalde, Fran López, de fer complir el reglament que regula aquest organisme.

  Posteriorment, una vegada ja constituït de manera formal, es va procedir a un acte públic de presentació d'aquest Consell. Els i les joves van ser els qui es van encarregar d'explicar a la ciutadania la seua labor, objectius i pròximes actuacions, així com relatar tots els projectes en els quals ja han participat i les seues motivacions.

  Volem agrair a tot el CLIA la seua implicació en aquest Consell. Els i les joves que formen part d'aquest Consell són l'exemple de les ganes que té la joventut de treballar per millorar la seua localitat i tot el que poden fer per Rafelbunyol quan se'ls dóna veu" assegura Rosa Azor.

  "Em sent orgullós de veure com les noves generacions s'impliquen a fer un Rafelbunyol millor. Ells i elles són els que construiran aqueixos canvis, per això no volem una infància i joventut passiva en la qual la població adulta decidisca per elles i ells” comenta Fran López.

  Pujar