29 d’octubre de 2020 29/10/20

Rafelbunyol dóna la benvinguda a l’octubre amb més trobades de participació ciutadana

Rafelbunyol dóna la benvinguda a l’octubre amb més trobades de participació ciutadana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Rafelbunyol dóna la benvinguda a l’octubre amb més trobades de participació ciutadana - (foto 2)

  Des del mes de juny, l’Ajuntament de Rafelbunyol ve realitzant diverses trobades entre l’alcalde del consistori i diferents col·lectius del municipi, amb la finalitat d’escoltar de primera mà les preocupacions, demandes i propostes del veïnat al voltant de qualsevol aspecte de la localitat, per a tractar-los col·lectivament.

  Fins hui ja s’han realitzat quatre de les set que componen el cicle de trobades Tu Fas Rafelbunyol: la primera, a juny, en la Llar del Jubilat; la segona, a agost, en el Poliesportiu; i la tercera i la quarta, a setembre, una en el Centre Social i l’altra en l’Institut de Rafelbunyol amb l’alumnat de segon de batxiller.

  Les pròximes trobades de diàleg entre l’alcalde i la ciutadania tindran lloc dijous 4 d’octubre, a les 19:00 h, en la primera planta de la Biblioteca Municipal, i divendres 5 d’octubre, a les 18:00 h, en la sala multiusos de l’Escola Permanent d’Adults (EPA) de Rafelbunyol. A més a més, a la trobada del dia 4, juntament amb l’Alcalde de Rafelbunyol, assistirà Alicia Piquer, Regidora de Cultura, per a escoltar qualsevol aportació que tinga a veure amb l’àrea de la qual és responsable.

  En paraules de Fran López, Alcalde de Rafelbunyol, “És molt important posar en marxa eines de comunicació directa entre el consistori i la ciutadania, així com crear espais de participació que permeten que, de manera conjunta, millorem el nostre poble. Fins hui ja són més de 90 les persones que han participat en les trobades Tu Fas Rafelbunyol i més de 100 les aportacions realitzades. No solament estem escoltant, sinó que estem prenent nota, per fer de Rafelbunyol la suma de totes i tots”.

   

   

   

  Pujar