13 de juliol de 2020 13/7/20

Rafelbunyol creix en la comunicació de servei públic

  L'activa política de comunicació a la ciutadania desenvolupada per l'Ajuntament de Rafelbunyol està tenint una gran resposta per part dels veïns i les veïnes de la localitat. Resposta que queda tangible en el creixement exponencial de les xarxes socials municipals i el servei d'informació municipal via WhatsApp "Inforafel".

  Les xarxes socials de l'Ajuntament (Youtube, Instagram, Twitter i Facebook) han anat creixent dia a dia gràcies al servei d'informació ciutadana que té una resposta molt positiva per part del veïnat. En concret al Facebook de l'Ajuntament estem d'enhorabona perquè ja som una comunitat de 3000 membres.

  Més notícies, més transparència, més fotos, més esdeveniments, més participació, més difusió i més proximitat que provoquen major adhesió de la població a la comunicació pels mitjans digitals.

  Per la seua part, "Inforafel", el servei de distribució de notícies via whatsapp, compta ja amb més de 1700 persones subscrites.

  El servei, que començà a funcionar fa quasi 2 anys, ha resultat ser un èxit, tenint en compte que Rafelbunyol té una població de menys de 9000 habitants i, en només un any, ha augmentat al voltant d'un 30% el nombre de veïns i veïnes donats d'alta.

  Gràcies a "Inforafel", la ciutadania rep informació directa d'informació municipal (bàndols, activitats, períodes de pagament, informació puntual d'emergències, talls de vies públiques o de subministres, o terminis de gestió) i també és un servei per al teixit associatiu que informa al veïnat de les seues activitats.

  "La utilització de la tecnologia com a canals de difusió i comunicació forma part d'una nova manera de relacionar-nos amb una ciutadania que cada vegada més necessita la immediatesa i no està de forma permanent a la població" assenyala la Regidora de Comunicació i Transparència, Alícia Piquer, qui afegeix que "la incorporació o reforç d'aquests canals no exclou la administració i les vies tradicionals de interlocució".

  La modernització dels canals de comunicació s'ha conclòs fa poc amb una nova pàgina web més intuïtiva i funcional amb el portal de Transparència i els pròxims mesos estarà en marxa la seu electrònica.

  Pujar