23 de gener de 2021 23/1/21

Rafelbunyol celebrà ahir el dia de la bici

Rafelbunyol celebrà ahir el dia de la bici - (foto 1)

  Més de 350 persones participaren ahir en la XVII Edició del "Dia de la Bici", organitzada per les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

  Es tracta d'un dels actes més populars del municipi. Una iniciativa, concebuda com una activitat en família, en la qual pot participar qualsevol sense importar l'edat, consistent en una xicoteta ruta amb bicicleta per la localitat que acaba amb una gran festa en el parc Ausiàs March, amb esmorzar, activitats i tallers.

  A les 9.30 hores començaven les rutes del "Dia de la Bici", una més curta per a principiants i una altra de major durada per a les persones adultes i joves amb companyia.

  Una hora després, el grup arribà al parc on arreplegà aigua i l'esmorzar, consistent en peces de fruita, a càrrec de Fontestad, i rosquilletes.

  Amb la panxa plena, arribava el torn de l'anhelat sorteig. Cada participant tingué un número, assignat per ordre d'inscripció, amb el qual entrava en el sorteig de 10 esmorzars dobles oferits per la Bona Taula i el Bar Toni i una bicicleta de passeig, cortesia de Quattre Internet.

  La jornada va allargar-se fins a migdia amb activitats per als més xicotets i xicotetes de la casa com, per exemple, un espectacle musical interactiu, globoflèxia i pinta-cares.

  Pujar