4 d’agost de 2020 4/8/20

Cs Rafelbunyol aconsegueix unanimitat per a incentivar l'ús dels vehicles sostenibles

Cs Rafelbunyol aconsegueix unanimitat per a incentivar l'ús dels vehicles sostenibles - (foto 1)
  • García defensa que “és vital reduir les emissions i la contaminació acústica per a frenar el calfament global i les seues preocupants conseqüències”

Ciutadans (Cs) Rafelbunyol ha aconseguit unanimitat “per a incentivar l'ús dels vehicles sostenibles”, ha celebrat el seu portaveu, Asunción García Botet. 

La iniciativa de la formació taronja, he explicat la regidora, “insta l'Ajuntament a estudiar la bonificació de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) per als ecològics, elèctrics i híbrids”. “També es faran campanyes de conscienciació i informació per a donar a conéixer els avantatges fiscals i incentivar l'ús d'aquests vehicles”, ha concretat. 

A més, ha destacat, “es preveu planificar la substitució gradual de la flota de vehicles d'ús municipal”. Segons l'edil, “Cs aposta per la millora del medi ambient perquè ens preocupa el calfament global”. Per això, ha subratllat, “treballem en iniciatives com aquesta que tracten de millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació acústica”. 

D'altra banda, García ha lamentat “la falta de transparència del govern municipal en altres temes com la posada en marxa del pagament de tributs a través d'internet o la targeta ciutadana”. “Cs havia preparat iniciatives similars, la de la targeta fins i tot més ambiciosa, sense saber que el govern també”, ha esgrimit, al mateix temps que ha assegurat “tendir la mà per a avançar en aquests projectes i que siguen efectius com més prompte millor”. 

Pujar