elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

500 persones participen en la bestreta de les festes

500 persones participen en la bestreta de les festes

  La Setmana Esportiva i els campionats de la Setmana del Truc, Parxis i Escacs, que es duen a terme simultàniament, ja han començat a celebrar-se a Rafelbunyol. 500 persones participen en aquestes activitats com a bestreta de les festes locals que s'iniciaran oficialment aquest divendres, dia 30.

  Són molts els veïns i veïnes que es reuneixen en aquestes populars setmanes, organitzades per la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, preparant-se d'una manera divertida i saludable per a aquesta setmana tan important del municipi.

  En les diferents instal·lacions esportives municipals es disputaran diversos campionats de raspall, natació, waterpolo, futbol, bàsquet, pàdel, frontó, tennis, colpbol i esquaix, a més de les classes dirigides de zumba, pilates, hipopresius entrenament funcional i acroioga.

  Una setmana es desenvolupa en dues categories: la infantil, al matí, per als xiquets i xiquetes, de fins a 16 anys, i la d’adults, majors de 16 anys, per la vesprada.

  Una popular setmana que enguany celebra la seua edició número setze amb 200 persones participants: 130 adultes i 70 menors.

  Quan arriba la nit, l'esport és substituït pels jocs de taula. A partir de les 21 hores, en la plaça de l'Ajuntament, el parxís, el truc i els escacs prenen el relleu de les activitats esportives. Una competició que  reuneix tots els anys entorn a 300 participants de totes les edats.

  Pujar