3 de juny de 2020 3/6/20

L’Ajuntament es compromet a millorar els serveis del Polígon Industrial de Rafelbunyol

L’Ajuntament es compromet a millorar els serveis del Polígon Industrial de Rafelbunyol - (foto 1)

  L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Rafelbunyol se ha reunit amb AEPIR (Associació d'Empresaris del Polígon Industrial de Rafelbunyol) per a treballar a la vegada per a l'impuls de l'activitat en el Polígon i en la millora dels serveis bàsics del mateix.

  La reunió, entre la directiva de AEPIR i l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, acompanyat pel regidor d'Urbanisme, Santiago Bellver i el regidor Ocupació, Indústria i Comerç, Fernando Ciges, han conclòs amb 4 objectius principals de col·laboració entre la Consistori i AEPIR:

  1.- Compromís de personal qualificat destinat a la gestió del Polígon.

  2.- Obtenir un cens actualitzat de les empreses situades en el Polígon.

  3.- Impulsar la unitat de les sinergies dels Polígons de Massamagrell, La Pobla de Farnals i Museros, amb els quals compartim els mateixos problemes. (La Federació de Polígons recomana una gestió d'àrees empresarials concentrada).

  4.- Ampliació dels punts de recollida selectiva en el Polígon, amb objectiu a llarg termini de la creació d'un punt verd en el Polígon.

  5.- Serveis de neteja i asfaltat.

  6.- Per a fomentar l'associacionisme: Estudi d'un descompte en l'IBI per a aquelles empreses del Polígon associades a AEPIR.

  L'alcalde, per la seua banda ha manifestat “el ferm compromís para de millorar la gestió del polígon com a motor de riquesa i generador d'ocupació. Des de l'equip de govern de l'Ajuntament de Rafelbunyol treballem de manera decidida en el desenvolupament del Polígon, de la mà dels empresaris locals, per a fomentar el manteniment i l'ampliació d'iniciatives empresarials a Rafelbunyol”.

  Pujar