31 de març de 2020 31/3/20

Inauguració de la mostra “De les coses fragmentades” del taller de pintura local

Inauguració de la mostra “De les coses fragmentades” del taller de pintura local - (foto 1)

  Hui a la Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura de Rafelbunyol se ha inaugurat la Mostra “De les coses fragmentades” del Taller Pintura local “Núvols en l’Àtic”.

  Coincidint amb les festes del municipi, i dins de les propostes culturals d'aquesta programació, s'ha obert al públic aquesta mostra de pintura que reuneix els millors treballs realitzats pels i les alumnes del taller de pintura de Rafelbunyol, coordinats pel seu professor Josep Llopis.

  Una exposició en la qual han participat 10 alumnes d'aquest taller: Àngela Badias, Mila Carbonell, José Castillo, Mª Àngels Civera, Amparo Durà, J.Manuel Borras, Carmen Marcos, Marta Carbonell, Pilar Félix, Puri Sepúlveda, Nuria Úbeda, Carmen Latorre, Marina Barrachina, Irene Pérez, Mª José Molada i Nieves Pastor

  Cada any l’alumnat de aquest taller es supera, presentant-nos una proposta diferent i captivadora. Segons Josep Llopis “volem inaugurar una nova relació entre l´espectador i l´obra, tot construint un nou significat dels objectes i de les coses fragmentades, trencades i pegades. Vos animem a explorar i gaudir d´aquest procés: la cosificació fragmentada”.

  A través de la tècnica del collage, trobem obres amb fotografies, papers, diaris, pintura, revistes, postals, objectes d´ús quotidià, fusta, roba, etc. Moltes parts inconnexes amb les quals s'aconsegueix una composició unificada, original i imaginativa.

  En l'acte inaugural, els i les artistes que participen en la mostra han estat acompanyats per la Regidora de Cultura, Alicia Piquer i representants de l’Ajuntament.

  L'exposició oberta al públic durant tots els festejos de la localitat, és a dir, fins al fins a l'10 de setembre.

  Pujar