elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat descarta el confinament de Rafelbunyol pel rebrot de coronavirus

La Generalitat descarta el confinament de Rafelbunyol pel rebrot de coronavirus
  • Sanitat va elevar aquest diumenge els positius a 14 persones

La Comunitat Valenciana viu el seu primer rebrot de coronavirus. La setmana passada es va notificar de la seua existència en la localitat valenciana de Rafelbunyol on, en un primer moment, sis treballadors d'una planta càrnia van donar positiu després de sotmetre's a un test el passat 17 de juny.

L'endemà passat, Sanitat va reconéixer l'existència d'aquest brot i va procedir a la realització de proves PCR a tota la plantilla de treballadors. En total s'han realitzat 349 proves, de les quals 14 han donat positiu segons les últimes informacions.

És el primer rebrot que es produeix en la Comunitat després del confinament el que posa sobre la taula la possibilitat d'un nou, encara que siga a nivell local. Aquest mateix dilluns, el Govern avançava la possibilitat de dur a terme confinaments “quirúrgics” quan hi haja rebrots una idea que de moment és descartada per la Generalitat.

Així ho ha manifestat el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha descartat que es vaja a imposar un confinament territorial a Rafelbunyol pel brot de coronavirus registrat

“No sembla que calga prendre cap mesura més en aquest moment” ha afirmat Puig en roda de premsa, on ha recordat que en les pròximes setmanes podrien produir-se més situacions com aquesta: “Tindrem rebrots, sabem que serà així. Es tracta d'encapsular-los com s'ha fet en Rafelbunyol”.

Pujar