19 de setembre de 2020 19/9/20

Cinema Concerto en Rafelbunyol

Cinema Concerto en Rafelbunyol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cinema Concerto en Rafelbunyol - (foto 2)

  L'Ajuntament de Rafelbunyol presenta aquest diumenge, 4 de setembre, dins de la programació de les seues festes populars i patronals, CINEMA CONCERTO. Un concert conduït per dos grans artistes internacionals com són Vasko Vassilev al violí i Pamela Nicholson al piano, que estaran acompanyats per alguns dels millors músics de la Comunitat Valenciana i també per Tony Cantero (guitarrista del grup Chambao) i la MPV Chamber Orchestra, tots ells dirigits per Miguel Ángel Navarro.

  El públic assistent podrà gaudir dels temes de música de cinema molt coneguts com Gladiador, Misión Imposible, El bueno, el feo y el malo, Candilejas, James Bond, etc... Bandes sonores que han escoltat durant anys, combinades amb uns espectaculars artistes que canvien els seus pentinats i vestuaris depenent de la música que estan interpretant, sempre acompanyats per la MPV Chamber Orchestra, bateria i guitarra elèctrica.

  Aquest valuós projecte s'emmarca dins d'un context musical modern i actual, que també alberga un alt contingut pedagògic i de difusió de la música clàssica. És un concert que no deixarà indiferents als assistents i que fomenta la passió per la música i els artistes de qualitat.

  Un concert diferent que s'acosta a la música Pop però no s'allunya dels cànons de qualitat de la música clàssica que tindrà lloc en la plaça de l'Ajuntament a les 23:30 hores i l'entrada és gratuïta.

  Pujar