elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El brot en l'empresa de Rafelbunyol s'agreuja amb catorze contagiats ja

El brot en l'empresa de Rafelbunyol s'agreuja amb catorze contagiats ja
  • Es realitzen ara proves serològiques a aqueixos nous casos per a determinar si es tracta d'infeccions actives o, per contra, ja passades

En relació amb el brot de coronavirus detectat en una empresa de Rafelbunyol, Salut Pública ha seguit amb l'estudi de casos i ha realitzat al voltant de 100 proves *PCR afegides a les 349 que ja s'havien fet.

D'aquestes últimes proves realitzades han donat resultat positiu per coronavirus 7 persones més. A aqueixos nous casos se'ls estan realitzant proves serològiques per a determinar si es tracta d'infeccions actives o infeccions passades i, per tant, conéixer si formen part del brot detectat o no.

Com a mesura de precaució i encara que ningun cas ha presentat símptomes recentment, se'ls ha recomanat aïllament fins a conéixer el resultat de les noves proves, en les pròximes 24-48 hores.

Tal com els va comptar elperiodic.com, el dimecres passat es va confirmar un brot de coronavirus en una empresa de Rafelbunyol després que es confirmaren sis positius entre la seua plantilla.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, es va reunir fa uns dies amb l'alcalde de la localitat. Barceló va voler traslladar a l'alcalde de Rafelbunyol i a tota la població tranquil·litat ja que “Salut Pública ha actuat immediatament per a detectar i controlar possibles rebrots de la malaltia” i va afegir també que en aquesta fase és “essencial evitar qualsevol tipus d'alarmisme”.

Pujar