elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quins supermercats i centres comercials obrin per Sant Joan a València?

Quins supermercats i centres comercials obrin per Sant Joan a València?
  • Consulta ací els horaris de Mercadona, Consum, Lidl, Carrefour i El Corte Inglés per al pont d'aquest dijous

Podré anar a comprar per Sant Joan en la Comunitat Valenciana? Moltes persones s'estan realitzant aquesta pregunta. I és que a l'ésser un dia festiu entre setmana, molts són els que pensen a aprofitar la festivitat per a fer la seua compra setmanal. No obstant això, en la Comunitat Valenciana estarà difícil anar de compres el dijous 24 de juny.

Cal recordar que aquest 2021, Sant Joan és festiu retribuït i recuperable en la Comunitat Valenciana, per la qual cosa els treballadors podran triar si agafar-se el dia lliure o no. pel que alguns comerços tancaran per Sant Joan i uns altres no.

Així doncs, Mercadona romandrà tancat en tota la Comunitat Valenciana el dia demana Sant Joan, seguint amb la seua política d'empresa sobre obertura en dies festius. Tampoc obriran per Sant Joan els supermercats de la cadena Consum i Lidl.

Així, els supermercats tornaran a obrir les seues portes en la Comunitat Valenciana en horari habitual el divendres 25 i 26 de juny.

D'altra banda, el Centre Comercial La Salera de Castelló romandrà tancat demà, igual que El Corte Inglés de la capital de la Plana. A Alacant només obrirà la zona de restauració del centre comercial de Gran Via, per la qual cosa les botigues tancaran per Sant Joan. I tant Carrefour com el Centre Comercial Porta d'Alacant també romandran tancats demà per la festivitat de Sant Joan.

Què estarà obert?

Sí que estarà obert al públic per Sant Joan El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nou Centre, Colón, Avinguda de França i Centre Comercial Ademús-Hipercor en horari d'11.00 a 21.00 hores.

També obrirà les seues portes Carrefour del Saler, Campanar i Arena en el seu horari habitual i Aldi només obrirà en l'Avinguda de Balears, a València.

Nuevo Centre obrirà les seues portes a València en horari habitual de diumenges i festius, és a dir d'11.00 a 21.00 hores.

Pujar