26 de setembre de 2020 26/9/20

Quina és la millor tapa de la Comunitat?

Quina és la millor tapa de la Comunitat? - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Quina és la millor tapa de la Comunitat? - (foto 2)

  Huit cuiners participants en la Ruta de Tapes MadeinCV de València i Alacant han competit pel títol a la millor tapa autòctona de la Comunitat Valenciana. Els participants van resultar finalistes després d'una selecció realitzada per un jurat professional entre més de 60 locals. La tapa guanyadora ha sigut finalment la del restaurant el Racó de Capis de Torrevella, els qui després de la seua victòria participaran en la Haia (Holanda) el pròxim dia 27 de juny en l'esdeveniment 'Una experiència gastronòmica cinc estreles amb motiu del Dia Mundial de la Tapa'.

  El jurat ha estat presidit pel xef Raúl Resino (Restaurant Raúl Resino, 1 Estrella Michelín), i formaran part Cristina Figueira (Restaurant El Xato, 1Estrella Michelín), Rakel Cernicharo (Restaurant Karak), Vanessa Lledó (Docent del CdT i propietària del restaurant Mil Grullas) i Carlos Corredor (Director de la Guia Gastronòmica d'Alacant).

  Aquesta campanya, emmarcada dins del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana amb Conhostur, té com a objectiu la promoció i desenvolupament del producte gastronòmic en la Comunitat. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "la tapa és l'expressió artística de la cuina valenciana" i ha recordat l'aposta de Turisme per impulsar la Xarxa Gastroturística i la marca L'Exquisit Mediterrani.

  Colomer ha destacat "l'esforç i el talent de tots els que treballen impulsant la gastronomia" i ha afegit que "el concurs de Tapes és una peça del relat fonamental de la nostra col·laboració amb Conhostur, que és un aliant molt potent per a desplegar governança en el nostre territori".

  Pujar