20 de gener de 2020 20/1/20

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Quin temps farà aquest cap de setmana? - (foto 1)

  El penúltim cap de setmana de maig estarà marcat per fortes ratxes de vent que aniran acompanyades de precipitacions en general de caràcter feble en tota la Comunitat, encara que en les zones d'interior podrien anar ocasionalment acompanyades de tempesta.

  Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), per a aquest divendres les províncies valencianes es troba en alerta groga per fortes ratxes de vent que poden arribar a aconseguir els 80 quilòmetres per hora a Castelló i València.

  Pel que fa a les temperatures, les mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes aniran en descens a l'interior, mentre que en el litoral poden experimentar ascensos locals. Per províncies, els termòmetres marcaran de mitjana: a València màximes de 28 i mínimes de 9 graus; a Castelló 26 graus de màxima i 6 de mínima; i a Alacant unes màximes de 29 i unes mínimes que no superaran els 12 graus.

   De cara al dissabte i el diumenge, continuarà bufant el vent però està vegada amb una variable fluix sent més predominant a l'interior i en el litoral sud de la Comunitat. A més, la recta final del diumenge estarà marcada pels núvols que podrien deixar precipitacions febles.

  ocultar
  Quin temps farà aquest cap de setmana?
  Pujar