elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quin temps farà aquest cap de setmana a la Comunitat?

Quin temps farà aquest cap de setmana a la Comunitat?
  • La festivitat del 9 d'Octubre arriba amb probabilitat de precipitacions

Segons ha comunicat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) és probable que aquest cap de setmana vinga acompanyat de precipitacions.

Dijous, 7 d'octubre, hi haurà un predomini de cel poc ennuvolat o clar, amb intervals de núvols baixos a la meitat sud durant la primera meitat del dia. Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens, mentre les màximes continuen sense canvis, rondant els 25ºC a València i Castelló i arribant als 26ºC a Alacant, excepte ascensos puntuals a l'interior de la meitat nord. El vent serà variable i fluix, amb brises a la vesprada al litoral.

El divendres 8 d'octubre arrenca el cap de setmana amb el cel ennuvolat, amb probabilitat de precipitacions disperses i ocasionals al litoral, sense descartar-de forma més feble i aïllada en punts de l'interior, a més de probables bancs de boira matinals a l'interior de València i d'Alacant.

Les temperatures mínimes segueixen en lleuger ascens en la meitat nord i les màximes en lleuger descens, Alacant arribarà als 25ºC, València i Castelló als 24ºC.

El vent serà variable fluix tendint a component est.

Dissabte 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, començarà al matí amb el cel ennuvolat i probables precipitacions, que anirien remetent a la tarda amb obertures d'alguns clars a últimes hores; seran més probables en el litoral, i no es descarta que sigan localment fortes en els litorals de València i d'Alacant.

Les temperatures mínimes continuen amb pocs canvis, les màximes patiran un lleuger descens a l'interior. València i Castelló es situaran en els 24ºC mentre que Alacant es manté en els 25ºC.

El vent continuarà sent variable fluix tendint a component est.

El diumenge 10 d'octubre tindrem intervals ennuvolats i probabilitat de precipitacions en els litorals de València i de el nord d'Alacant; no es descarten de forma més dispersa i ocasional en la resta de la Comunitat.

Les temperatures patiran lleugers descensos en les mínimes, d'altra banda, les màximes se situaran en 24ºC a les províncies d'Alacant i Castelló, mentre que a València baixen a 22ºC. El vent serà variable fluix tendint a component est.

Pujar