5 de desembre de 2020 5/12/20

Quin temps farà aquest pont d'agost?

Quin temps farà aquest pont d'agost? - (foto 1)

  El 15 d'agost és punt clau en les vacances dels espanyols, molts tornen uns altres es van i molts altres es conformen amb un xicotet pont amb motiu de la festivitat de la Verge de l'Asunción. Enguany, la festivitat estarà marcada pels cels buidats i les altes temperatures en pràcticament tota la Comunitat Valenciana.

  Segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (*AEMET), aquests pròxims dies seguiran la tònica del temps previst per a hui dimecres: Cels poc nuvolosos o buidats, amb nuvolositat d'evolució diürna a l'interior de Castelló.

  Respecte a les temperatures, aquests pròxims dies les mínimes es mantindran amb pocs canvis mentre que les màximes aniran en ascens sent especialment notable en les zones de l'interior de València. Per províncies i de mitjana, els termòmetres marcaran els següents valors: a València màximes de 35 i mínimes de 17; a Castelló 32 graus de màxima i mínimes de 15; i a Alacant màximes que arribaran als 34 i mínimes de 18 graus.

  De cara a la fi de setmana, la previsió es mantindrà estable amb una pujada continuada de les temperatures i cels buidats que poden deixar intervals de núvols baixos durant les primeres hores del matí en zones del litoral de Castelló i València, així com en el nord d'Alacant.
   

  Pujar