24 de setembre de 2020 24/9/20
CORONAVIRUS

Quasi mig centenar de contagis per coronavirus a la Comunitat

Quasi mig centenar de contagis per coronavirus a la Comunitat - (foto 1)
  • Aquest dilluns hem conegut quatre nous casos: dos a València, un a Alacant i un altre a Castelló

MÉS FOTOS
Quasi mig centenar de contagis per coronavirus a la Comunitat - (foto 2)

La Conselleria de Sanitat ha confirmat quatre nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana: dos a València, un a Castelló i un altre a Alacant, tots ells importats o secundaris. Així ho ha explicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, qui ha comparegut aquest dilluns per fer balanç de l'última hora de l'coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Dos d'ells s'han registrat a la província de València. Corresponen a un home (cas importat) i una dona que és contacte d'un pacient que va donar positiu anteriorment. El tercer cas s'ha donat a la província de Castelló i és una dona el cas també és importat. El quart ha donat positiu en la província d'Alacant. És un contacte d'un cas anterior.

Per tant, a hores d'ara tenim 44 casos actius a la Comunitat Valenciana, distribuïts per província:

  • 3 a Castelló
  • 26 a València
  • 15 a Alacant

De tots aquests casos, 15 es troben ingressats i 29 es recuperen en els seus domicilis.

D'altra banda, Barceló ha assenyalat que s'han realitzat, fins al moment, un total de 1.334 proves amb resultat negatiu, i el telèfon 900 300 555, ha atès 7.769 telefonades des de la seua posada en marxa. De totes elles, el 34% han estat per sol·licitar informació general, el 51% de persones amb símptomes que no compleixen els criteris epidemiològics i només el 5% correspon a pacients que sí que compleixen aquests criteris.

Tota la informació actualitzada a: http://www.san.gva.es/coronavirus.

Amb aquests quatre confirmats, són ja 44 les persones contagiades per Covid-19 a la Comunitat. Cal recordar que la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública es va reunir aquest diumenge al costat de President de la Generalitat, Ximo Puig, amb l'equip directiu de l'Hospital Clínic de València. L'objectiu de la trobada ha estat conèixer de primera mà el treball que es fa front a l'coronavirus en els hospitals de la Comunitat Valenciana.

Allà es va acordar crear la taula interdepartamental per coordinar totes les accions de la Generalitat per fer front a l'coronavirus i el decret se signarà aquest dilluns.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar