8 de juliol de 2020 8/7/20

Quart de Poblet s'acull a un nou servei d'intermediació i assessorament legal en habitatge

Quart de Poblet s'acull a un nou servei d'intermediació i assessorament legal en habitatge - (foto 1)

  L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través dels Serveis Socials municipals, s'ha acollit al nou servei d'intermediació i assessorament en matèria d'habitatge que la Mancomunitat de l’Horta Sud ofereix als municipis, i que presta una cooperativa d'advocats/des, mediadors/res i sociòlegs/gues, especialitzats en aquest àmbit, segons expliquen des de la Regidoria de Benestar Social i Família, que dirigeix Maite Ibáñez.

  L'objectiu principal del servei és posar a disposició de la ciutadania un lletrat o lletrada encarregat de l'atenció, assessorament, seguiment, acompanyament i mediació dels veïns i veïnes que tinguen problemes amb l'impagament de les seues hipoteques i lloguers davant la pressió i l'amenaça de pèrdua de l'habitatge. 

  La derivació al servei la realitza l'equip de serveis socials municipal entre les persones usuàries que el necessiten. En qualsevol cas, si algú està interessat a rebre informació sobre aquesta prestació pot dirigir-se al Departament de Serveis Socials, en el Centre Municipal Polivalent (carrer Joanot Martorell, 40. Telèfon 96 153 62 10, extensió 270). 

  D'altra banda, des de l'Oficina d'Informació al Consumidor (OMIC), dependent de la Regidoria de Consum, que dirigeix Amparo Torner, es gestiona la prestació d'un altre servei gratuït d'intermediació familiar i veïnal, que aborda també la intermediació en matèria hipotecària, d'habitatge i lloguer, oferit per la Diputació de València i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València als municipis seu de jutjats de 1ª Instància, i al qual l'Ajuntament de Quart de Poblet es va adherir en 2013.

  En aquest cas, les persones interessades han de sol·licitar cita prèvia en el telèfon 96 153 62 10, extensions 311 i 312. Es presta de 9 a 14 hores i atén a veïns i veïnes de Quart de Poblet, Mislata, Xirivella i Manises. Els dilluns se centra en intermediació familiar i els dimecres en la hipotecària.

   

  Pujar