Castellano

Els protagonistes de Noces d'Or clausuren el mes dedicat als majors a Quart de Poblet

Els protagonistes de Noces d'Or clausuren el mes dedicat als majors a Quart de Poblet
  • Les parelles van ressaltar que es tornarien a casar una i mil vegades

L'homenatge que l'Ajuntament de Quart de Poblet realitza a les parelles que celebren les seues Noces d'Or ha posat el fermall final al mes dedicat a les Persones Majors del Municipi.

L'acte és un reconeixement a la història d'amor i convivència dels matrimonis celebrats en 1971. Vivències que van quedar arreplegades en un vídeo projectat en l'acte. La regidora de Persones Majors, Victoria García, i el president de la Junta Directiva de Persones Majors, Manuel Clavijo, els van lliurar un socarrat commemoratiu i un ram de flors com a record de les seues Noces d'Or.

Victoria García va destacar que “són un exemple de respecte, convivència i amor per a tota la ciutadania”. Les parelles homenatjades, Pepe González i Lolín Villena i Ángel Crespo i Antonia García, es van emocionar en contemplar les imatges de la història del seu matrimoni i escoltar les paraules que els seus familiars els van dedicar des de l'escenari o les peces musicals que els seus néts van interpretar per a ells.

Totes dues parelles van ressaltar que es tornarien a casar “una i mil vegades, o dues mil, amb els ulls tancats. És l'amor de la meua vida”.

En l'acte van participar el Cor Rociero Verge de la Llum, que ELS va dedicar una peça.

El mes cultural dedicat a les persones majors engloba multitud d'actes, com l'homenatge a les persones centenàries, classes de ioga al Parc Natural del Túria, eixides culturals, espectacles musicals o xarrades molt pràctiques amb consells per a incorporar al seu dia a dia. Encara que la gala suposa el fermall oficial durant tot l'any l'Ajuntament dedica una atenció especial a les persones amb més història del municipi i sempre programa multitud d'activitats.

Pujar