Castellano

• El triomf davant Borbotó i la derrota de Marquesat trenquen l'empat; victòries per a Montserrat i Massalfassar

MÉS FOTOS
Quart de les Valls es queda a soles al timó de Primera de l'Autonòmic El Corte Inglés carrer - (foto 2)

La 7ª jornada de l'Autonòmic de galotxa carrer El Corte Inglés ha deixat en solitari a Quart de les Valls al capdavant de la classificació de Primera. El triomf davant Borbotó i la derrota de Marquesat a la canxa de Montserrat deixa el tron sencer per als quarters. A la zona mitja, Massalfassar aconseguí una valuosa victòria a Faura.

7ª jornada

Els dos equips que arribaven al cap de setmana amb el liderat compartit tenien paperetes ben diferents. Kiwa Quart de les Valls era, a priori, favorit en el seu duel a casa davant Profisco 2000 Borbotó, i ho va confirmar amb el 70-10 amb el que va acabar la partida, que el deixa amb 18 punts, pels 2 que tenen els valencians.

Per la seua banda, Ovocity Marquesat havia de visitar el carrer de Lanzadera Montserrat en un duel que sempre es viu al límit. En aquesta ocasió els locals s'imposaren per 70-35 i arriben als 10 punts, lluny encara dels 15 que sumen els d'Alfarp.

A l'altra partida del cap de setmana, Electrofassar Massalfassar va embutxacar-se els 3 punts després de la seua visita al Mobles Guillén Faura. El triomf suposa un important pas per als de l'Horta Nord, que avancen als faurers i es col·loquen quarts amb 9 punts i una partida pendent contra el tercer, Montserrat. Faura es queda amb 6 punts i haurà de refer-se per a conquistar una plaça a les semifinals, tenint en compte que enguany la final es jugarà a sa casa.