18 de gener de 2021 18/1/21

Es reprèn la cerca de Marta Calvo i amb dubtes del seu esquarterament

Es reprèn la cerca de Marta Calvo i amb dubtes del seu esquarterament - (foto 1)
  • La Guàrdia Civil desconfia de la versió del detingut i creu que intenta guanyar temps

Aquest dilluns s'ha reprès la cerca del cos de Marta Calvo a la localitat de Manuel. La Guàrdia Civil s'ha desplaçat a primera hora per tornar a emprendre la seua cerca, que va ser paralitzada aquest dissabte per estudiar noves pistes i perquè les intenses pluges havien deixat un terreny difícil de rastrejar.

Mentrestant, Jorge Ignacio P.J. està a la presó provisional, comunicada i sense fiança des d'aquest divendres després que confessara que havia esquarterat a la jove de 25 anys i posteriorment tirat a diversos contenidors. Una versió de la qual els investigadors desconfien ja que creuen que està intentant guanyar temps perquè no es localitze el cos i, quan es trobe, aporte les menys pistes possibles.

Jorge Ignacio P.J. va reconèixer en una primera declaració que havia matat i esquarterat a la jove tot i que, posteriorment, va dir que havia sigut una mort accidental en el transcurs d'un episodi de sexe i cocaïna. L'home va demanar perdó a la jutgessa i es va acollir al seu dret a no declarar en una causa que està oberta per un delicte d'homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Cal recordar que el presumpte assassí es va presentar a la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent dimecres passat i va confessar els fets. A més, se'l relaciona amb un altre succés anterior en què va morir una dona que exercia la prostitució en un barri de València. Això va succeir el 25 de març, quan es va avisar la Policia que una dona estava convulsionant i el client que havia estat amb ella s'havia anat ràpidament de l'habitatge.

La Policia va acabar esbrinant que aquest client podria ser Jorge Ignacio P.J. encara que l'autòpsia finalment va revelar que la dona va morir com a conseqüència d'un atac epilèptic amb consum de substàncies estupefaents.

Pujar