elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Perelló es plena d'activitats des d'este cap de setmana

El Perelló es plena d'activitats des d'este cap de setmana
  • La localitat oferirà una variada oferta d´actes amb motiu de la Festivitat del Carme

MÉS FOTOS
El Perelló es plena d'activitats des d'este cap de setmana - (foto 2)

Esta variada oferta d'actes i activitats al voltant de la festivitat del Carme inclourà, en primer lloc, la celebració d'un Mercat Mariner, una nova oferta comercial i lúdica, recreada amb una ambientació especial, que s'instal·larà en l'avinguda El Pantà junt al Club Nàutic en horari de 18:30 a 23:30 hores els caps de setmana del 12 al 14, i del 26 al 28 de juliol, i del 9 a l'11, i del 16 al 18, a l'agost. Amb esta iniciativa l'Ajuntament del Perelló pretén millorar la imatge i buscar un nou atractiu turístic de qualitat. “Una de les nostres prioritats és posar en valor nostres tradicions i cultura. Les festes del Carme, a l’igual que les festes patronals de la Puríssima, están molt arrelades al nostre poble i anem a potenciar-les. A més, totes estes actuacions sempre beneficien al comerç local. La dinamització del comerç local serà la gran aposta d'esta legislatura”, hi ha assenyalat l'alcalde dell Perelló, Juan Botella.

Els amants del cine a l'aire lliure tenen una cita en la platja dimecres que ve 10 de juliol, a les 22 hores, on podran disfrutar amb la projecció de la pel·lícula Wonder Woman, gràcies al programa Cine en les Platges, de València Turisme. L'Ajuntament del Perelló també ha pensat en els més menuts de la casa i per a ells ha preparat uns tallers creatius d'arts plàstiques “Mà”, els dijous 11, 18 i 25 de juliol, en el parc Llevant junt al Casino.

També estan incloses les activitats esportives com ara el III Campionat Faller de Futbol 7 Ribera Baixa, organitzat per les juntes locals falleres de Sueca i Cullera, que tindrà lloc el divendres 12 de juliol en el poliesportiu del Perelló, amb la participació de diferents municipis de la comarca. A més, un dels plats forts d'esta celebració tindrà lloc el dissabte 13, a les 23:30 hores, amb l'actuació de l'Orquestra Montecarlo que tornarà al parc de Socarrat per a fer disfrutar als assistents d'una nit de música i ball.

L'Ajuntament del Perelló ha organitzat també per al dilluns 15, a les 23 hores, un Passeig Mariner Nocturn pels carrers del municipi en què podrà participar tot aquell que ho desitge acompanyant la Mare de Déu del Carme. El passeig comptarà amb la participació dels Amics del Coet. Al finalitzar, es dispararà un castell de focs artificials. I ja el dimarts 16, festivitat de la Mare de Déu del Carme, i després de la missa en què participarà la coral de Sant Blai, de Potries, se celebrarà la tradicional processó a les 20:30 hores pels carrers del Perelló, acompanyats de la Colla “El Portet”, l’Escola de Danses de la Ribera i la Banda Agrupació Musical El Perelló.

Pujar