30 de març de 2020 30/3/20

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local presta els seus serveis a veïns, comerços i empreses de l'Eliana

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local presta els seus serveis a veïns, comerços i empreses de l'Eliana - (foto 1)

  L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de l'Eliana és un servei públic i gratuït que depèn de la regidoria de Polítiques d'Ocupació i Desenvolupament Local. Este servei serveix de gran utilitat al conjunt de la ciutadania per la seua labor d'assessorament i informació.

  El servei que presten des d'esta agència d'ocupació, en funcionament des de fa ja alguns anys, es dirigeix als habitants del municipi en general i als comerços i empreses en particular, amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament socioeconòmic però també treballen per a generar ocupació en el municipi.

  L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local s'enfoca en diverses línies d'actuació: en primer lloc se centra en aquelles persones aturades que cerquen treball, per a tal fi ofereixen orientació i informació laboral, accions formatives, beques, programes municipals d'ocupació social, emissió de certificats digitals, promoció del desenvolupament local, captació i gestió d'ofertes d'ocupació, entre altres operacions.

  Qualsevol persona interessada pot beneficiar-se d'aquest servei en horari de dilluns a dijous de 9:00 hores del matí a 14:00 hores de la vesprada, contactant mitjançant correu electrònic a l'adreça aedl@leliana.es o de manera presencial en el Centre Sociocultural, situat en la Plaça del Jutge Miquel Menges número 1.

  Marta Andrés, Regidora d'Ocupació i Primera Tinent Alcalde del Ajuntament de l'Eliana, declara que "des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local seguim apostant per oferir el millor servei, tant a ciutadans, com a empreses i a comerços. En el que portem d'any hem gestionat fins a un total de 106 ofertes d'ocupació i hem atès a 2354 persones, la nostra missió és seguir en aquesta línia de treball per a potenciar el desenvolupament ocupacional en el municipi".

  Pujar