elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ignacio Gil (Vox) després dels 2,5 milions de vots: “Ha entrat en el Congrés la veu d'Espanya”

Ignacio Gil (Vox) després dels 2,5 milions de vots: “Ha entrat en el Congrés la veu d'Espanya”

    El cap de llista de Vox al Congrés dels Diputats per la província de València, i ja diputat d'aquesta nova legislatura, Ignacio Gil, ha sigut l'encarregat de realitzar les primeres valoracions dels resultats per part de la formació a la Comunitat Valenciana. Gil s'ha mostrat orgullós dels vots obtinguts i ha assegurat que amb ells “ha entrat en el Congrés la veu d'Espanya”. 

    “Si fa sis mesos a Abascal o a qualsevol de nosaltres algú li haguera dit que el 28 d'abril tindrien 2,5 milions de vots haguérem pensant que estava boig o que ens pretenia prendre el pèl” ha afirmat el diputat de Vox davant els mitjans de comunicació i militants presents a la Sala València de l'Hotel Melía. 

    En aquesta línia, ha agraït la participació i ha dit que representa la voluntat de “els quals saben ho som: ni fatxes, ni carques, ni racistes, sinó espanyols de bé”. A més, ha apuntat que tots els que componen el projecte polític de Vox continuaran lluitant per a introduir una veu nova en les institucions”.

    Finalment, el diputat novell ha advocat per crear una democràcia “forta i real en la qual tots siguem iguals”, i per a aconseguir-lo consideren necessari anar “en contra dels enemics” que volen “liquidar” Espanya.

    Pujar